vineri, 19 aprilie, 2024

Liviu Plesoianu, atac la adresa ambasadorului SUA in Romania

Distribuie:

Publicat:

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, lanseaza un atac dur la adresa ambasadorului SUA in Romania, Hans Klemm. Plesoianu sustine ca in momentul in care Hans Klemm s-a afisat alaturi de Valeriu Zgonea, cel trimis in judecata de catre DNA pentru trafic de influenta, nu a facut altceva decat sa sprijine coruptia.

”Hans Klemm – Ambasadorul-#OXYMORON

Cum facem acum, domnu' ambasador? Stirea asta – "Valeriu Zgonea este trimis in judecata de procurorii DNA, intr-un dosar de trafic de influenta" – e dauna totala pentru domnia voastra! Pai nu il sprijineati pe ilustrul Zgonea atunci cand PSD-cel-Rau voia sa-l dea jos de la sefia Camerei Deputatilor? Adica dumneavoastra, domnu' ambasador, v-ati afisat public cu un #PENAL, ati sprijinit #CORUPTIA?

Activitatea "excelentei" voastre in Romania este un #OXYMORON. Cunoasteti termenul, nu? – "Adevar usturator sub forma asocierii paradoxale a doi termeni contradictorii"… Pai ori e "DNA sa vina sa va ia!", ori e "A fost o onoare sa il putem avea pe presedintele Zgonea alaturi de noi!". Hotarati-va, domnu' ambasador.

P.S. Si nu uitati care e etimologia cuvantului "oxymoron": "from Greek oxymoron, noun use of neuter of oxymoros (adj.) "pointedly foolish," from oxys "sharp" (see acrid ) + moros "stupid" (see moron)", scrie Liviu Plesoianu, pe pagina personala de Facebook.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img