joi, 28 martie, 2024

Locul BLESTEMAT din BUZAU! Inca un TIR a luat FOC – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Un TIR care transporta caramida a luat foc pe DN 2E85, la iesire din localitatea buzoiana Mihailesti, la doar 200 de metri distanta de locul in care au murit 18 oameni in urma cu 12 ani. 
Este al patrulea incendiu de masina, inregistrat de la inceputul acestui an in zona. Din fericire, soferul si baietelul pe care il avea cu el in cabina au reusit sa se salveze inainte ca flacarile sa distruga cabina. Flacarile au cuprins vegetatia de pe marginea soselei europene, fiind degajare mare de fum, ceea ce a determinat autoritatile sa inchida drumul. Incendiul a cuprins cabina autovehiculului si exista risc de propagare la intreaga masina. 

Vezi si: IPJ VASLUI:BICICLIȘTI ACCIDENTAȚI

Trei incendii de vehicule au fost inregistrate pe raza comunei buzoiene Mihailesti de la inceputul acestui an. In iunie, un camion cu butelii a luat foc chiar in apropierea caselor. Peste 800 de butelii au sarit in aer, fiind necesara evacuarea satului pe o raza de 500 de metri. 

Tot in aceasta localitate a avut loc, in anul 2004, cel mare accident rutier de dupa 1989. Atunci un tir care transporta aproximativ 20 de tone de azotat de amoniu, a explodat, accident soldat cu 18 morti si 13 raniti grav.

Sursa video: www.stiridebuzau.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img