vineri, 29 martie, 2024

Lovitura de teatru in cazul “idilei” dintre Cream si Cazacu. Claudia Pavel si-a luat inima in dinti si a recunoscut tot

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce a facut ”marcaj strans” la Maria Constantin si Ramona Olaru, Catalin Cazacu a parut, la un moment dat, ca s-a intors la ”prima dragoste”. De curand, motociclistul a fost vazut impreuna cu Claudia Pavel, alias „Cream”, in ipostaze apropiate. Reamintim, „Cream” este vedeta din cauza careia sportivul a fost parasit, cu ceva vreme in urma, de logodnica lui, Ana Roman. 

Acum am intalnit-o pe Claudia Pavel pe o strada din Capitala. De data aceasta nu era cu Catalin Cazacu, ci cu sora sa. Si cu nepotul. Imbracate elegant si sexy, cele doua tinere au atras privirile trecatorilor. De cum a coborat din masina, “Cream” a inceput sa discute la telefon. Probabil era o convorbire importanta.

Oare cu Catalin Cazacu? Cert este ca artista, dupa ce a incheiat discutia, a oferit amanunte despre relatia pe care o are cu motocilistul.

“M-am intors in februarie de la Exatlon, au trecut 100 de ani de atunci… Nu a fost nicio iubire acolo. Pe bune, suntem doar prieteni… E o relatie de prietenie si punct. Nu exista explicatie. De ce da, de ce nu? Nu este ceea ce vreti voi sa fie. Sentimental, extraordinar”, a spus Claudia Pavel pentru Cancan. ro.

In urma cu doar cateva zile, i-am intalnit pe Catalin Cazacu si Claudia Pavel intr-un cartier select din nordul Capitalei. Mai exact, in fata casei lui Liviu Varciu, din cartierul Greenfield. Imbracata extrem de senzual, cu o rochita alba care ii punea in evidenta formele bine definite, “Cream” a coborat din bolidul de lux, BMW X5, pe care-l conduce si i-a cerut ajutorul fostului ei coleg de la Exatlon, intr-o problema legata, cel mai probabil, de masina.

Ca un barbat saritor si prietenos, Catalin Cazacu s-a conformat. Pret de cateva minute, cei doi au stat apoi de vorba, iar la final s-au sarutat, amical, pe obraz.

Parasit de logodnica din cauza Claudiei
In momentul in care s-a dus la Exatlon, Catalin Cazacu avea o relatie cu Ana Roman. O bruneta superba, cu care, de altfel, era si logodit. In momentul in care a vazut imaginile cu iubitul ei si Claudia Pavel, Ana a luat decizia sa-l paraseasca pe motociclist.

Ulterior, lucrurile dintre Catalin Cazacu si Ana Roman au parut ca intra pe fagasul normal. Ar fi reluat legatura, asta daca tinem cont ca tanara i-a facut o lunga vizita sportivului, in apartamentul sau.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img