vineri, 26 aprilie, 2024

Lovitura grea pentru SRI! Ce decizie a luat PSD

Distribuie:

Publicat:

Liderii PSD au luat o decizie fara precedent, iar la viitorul GuvernDancila nu vor mai cere avize de la SRI pentru fiecare ministru in parte. Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a explicat ca in ultimii ani s-au primit avize negative, dar fara explicatii.

„In ultimii ani am simtit ca se intampla lucruri bizare, in sensul ca cei care castiga alegeri si doresc sa-si promoveze colegii, cu cat sunt mai vocali impotriva statului paralel, cu atat primesc avize negative si fara explicatii si nu se spune care sunt problemele pentru ca sunt secrete de stat. Ne-am cam saturat”, a argumentat Codrin Stefanescu decizia CExN al PSD.

El a spus ca avizele respective date de serviciile de informatii nici nu-si au rostul, avand in vedere ca ministrii si premierul raspund oricum politic in fata electoratului.

„Sa lasam avizele pentru ca noi raspundem politic pentru ceea ce fac ministrii nostri. In ultimii ani au fost grozavii, au fost protocoale pe langa lege, abuzuri, incalcari ale legii”, a subliniat Stefanescu.

La randul sau, liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, a explicat ca exista suspiciunea in PSD ca fostii premieri Sorin Grindeanu si Mihai Tudose au intarziat anumite numiri in functii din cauza avizelor de la SRI.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img