joi, 28 martie, 2024

LUCRARI DE MANTUIALA FACUTE CU BANI MULTI!

Distribuie:

Publicat:

A ajuns sa fie considerata o utopie sa ceri calitate la lucrarile pe care le anumite societati le executa. Din ce in ce mai des vedem lucrari de mantuiala efectuate cu sume ce contin multe zerouri la coada. In aceasta categorie se inscrie si minunata canalizare de pe strada Gh. Iamandi. Lucrarea a fost castigata de catre firma

 Comconstruct SRL Vaslui .In 2016 aceasta firma era pomenita si de primarul Barladului, D-tru Boros. Acesta ii transmitea public domnului Buzatu( presedintele Consiliului Judetean Vaslui) sa ia masuri in legatura cu lucrarile efectuate de aceasta societate.                 

 ” Am fost de doua ori la domnul Buzatu pentru a discuta aceasta problema. Exista si o corespondenta intre noi si CJ in acest sens. De fiecare data, domnul Buzatu ne-a asigurat ca pana la sfarsitul lui 2016, lucrarile vor fi gata. Ii solicit public domnului Buzatu sa intervina si sa-i ceara firmei Comconstruct sa repare strazile pe care le-a stricat. Consiliul Judetean finanteaza aceste lucrari, asa ca ii cerem sa aduca strazile la starea lor initiala”.      

 PLINA DE NOROI SI IMPRACTICABILA.                         

Cu elicopterul ar trebui sa ajunga acasa cei care locuiesc pe strada Gh. Iamandi. Fie ca ploua, fie ca ninge noroiul este la el acasa. Exasperati oamenii nu mai stiu cui sa se planga. Au apelat sa isi spuna pasul, sa faca ” haz de necaz” in mediul virtual.       

 “Vreau o barca si un vaslas  sa imi cante o serenada. De la Primarie, bineinteles” , ” e asfalt dar s-a inmuiat”, ” e canalizare, dar de suprafata”. Acestea au fost incurajarile pe care le-a primit barladeanul.                                                              

Trist este ca strada va ramane asa, nimeni nu va face nimic( poate doar declaratii politice) iar singurii care trag ponoasele sunt tot cei care, constiinciosi , isi platesc in fiecare an impozitele. Cristina Radulescu

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img