vineri, 29 martie, 2024

Ludovic Orban explica de ce nu l-a luat pe Rares Bogdan la Cotroceni: ‘Comunic zilnic cu prietenul meu. Nu stiam dacca e in tara sau nu’V

Distribuie:

Publicat:

Preşedintele PNL, Ludovic Orban a declarat că relaţia lui cu Rareş Bogdan este în continuare una trainică, o prietenie şi o consultare permanentă. Declaraţia vine să dezmintă zvonurile legate de o stare conflictuală generată de faptul că europarlamentarul nu a fost invitat la Cotroceni la semnarea acordului politic naţional. Invitat la Digi 24, Ludovic Orban a explicat:

''E depășit demult episodul acesta. Eu comunic zilnic cu prietenul meu Rareș Bogdan. Formatul a fost să meargă președintele plus alți șase reprezentanți. Eu am vrut să participe persoanele cel mai implicate în pact. Eu am ales trei reprezentanți de la Cameră și trei de la Senat. De ce au fost mai mulți? Pentru că alte partide au venit cu mai mulți oameni și prin urmare am mai chemat oameni. Vreau să dezmint orice speculație. E o relație de prietenie, de camaraderie, de consultare permanentă și nu cred că cei care încearcă să bage bățul în gard au dreptate. Părerea mea e că a fost o reacție la cald. Ar fi vrut să vină la Cotroceni. S-a simțit o oarecare nemulțumire. Era o întâlnire la San Sebastian și eu nici nu știam dacă Rareș Bogan era în țară sau nu. Dar nici vorbă de o răcire a relației. Dimpotrivă. Rareș Bogdan și cu mine am fost ca doi oameni care aveau dinainte o relație de prietenie și am luptat umăr la umăr în această campanie''.

Explicaţiile liderului PNL vin după ce Rareş Bogdan, şi-ar fi exprimat nemulţunirea vizavi de faptul că nu a fost invitat la Cotroceni, în momentul semnării acordului politic naţional. Europarlamentarul s-a răcorit în direct la Romania TV:

''Nu am fost la Cotroceni. Nu am fost, pentru că nu am fost invitat de liderul partidului. Au fost alții acolo. Nu știu dacă mă place sau nu, a considerat că trebuie să fie alții acolo. Eu am fost bun în campanie, asta e. Eu îmi știu locul. Eu și Robert Sighiartău și Alina Gorghiu am lipsit, au fost oameni foarte buni la Cotroceni''.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img