vineri, 29 martie, 2024

Ludovic Orban, inregistrat in timp ce solicita bani

Distribuie:

Publicat:

Deputatul Ludovic Orban i-a cerut unui om de afaceri suma de 50.000 de euro pentru a-si sustine campania electorala la posturi de televiziune, el motivandu-si demersul prin faptul ca “nu vrea nimic de la partid” si ca oricum pretinde putin pentru ca “nu mai e cum era pe vremuri”.

In rechizitoriul prin care Orban a fost trimis in judecata de DNA apar pasaje dintr-o convorbire purtata de deputat cu un om de afaceri, dupa ce primul a initiat in nume personal activitati de natura a-i asigura sprijin financiar si mediatic in timpul campaniei electorale.

Astfel, in martie 2016, afaceristul s-a intalnit cu Orban la domiciliul celui dintai, ocazie cu care deputatul i-a comunicat ca are nevoie de 50.000 de euro in numerar, pentru a-i folosi in vederea promovarii imaginii sale ca si candidat la Primaria Capitalei, iar banii erau ceruti in numerar “tocmai fiindca erau… pentru posturi TV”.

“Ludovic Orban i-a spus omului de afaceri ca el pretinde putin ca nu mai e cum era pe vremuri. (…) Ludovic Orban i-a spus omului de afaceri sa se gandeasca daca poate sa dea banii: ‘te gandesti daca poti sau imi dai un sut in fund’. Ludovic Orban i-a spus ca nu vrea nimic de la partid”, se arata in rechizitoriu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img