sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Lungmetrajul „John Wick: Chapter 3 – Parabellum”, debut pe primul loc in box office-ul nord-american

Distribuie:

Publicat:

Lungmetrajul „John Wick: Chapter 3 – Parabellum”, cu Keanu Reevessi Halle Berry in distributie, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american cu incasari de peste 55 de milioane de dolari, devansand astfel „Avengers: Endgame”. Cel de-al treilea film al francizei „John Wick” este regizat de Chad Stahelski, iar scenariul este semnat de Derek Kolstad, Shay Hatten, Chris Collins si Marc Abrams.

Filmul il gaseste pe infailibilul asasin John Wick (Keanu Reeves) intr-o noua noua situatie la limita imposibilului: viata lui costa acum 14 milioane de dolari, astfel ca o armata de vanatori de recompense este pe urmele lui. Dupa uciderea unui membru al organizatiei internationale de asasini platiti, conducerea il exclude pe Wick, lasandu-l fara protectie in vizorul celor mai buni lunetisti din lume. In primul weekend, lungmetrajul a generat incasari de 57 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Dupa ce a petrecut trei saptamani pe primul loc in clasamentul nord-american, „Avengers: Endgame”, ultimul film al francizei, a coborat pe pozitia secunda, cu incasari de 29,4 milioane de dolari. Regizat de fratii Anthony si Joe Russo, din distributie fac parte Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Paul Rudd, Brie Larson, Karen Gillan, Danai Gurira, Bradley Cooper si Josh Brolin.

„Pokémon Detective Pikachu”, pentru care si-au imprumutat vocile, intre altii, Ryan Reynolds, Bill Nighy si Rita Ora, a coborat un loc in top, pana pe trei. In al doilea weekend de la premiera, filmul a generat incasari de 24,8 milioane de dolari. Filmul de aventuri „A Dog's Journey”, cu Josh Gad, Dennis Quaid si Kathryn Prescott in distributie, a debutat pe locul al patrulea in box office-ul nord-american, cu incasari de 8 milioane de dolari.

Comedia „The Hustle”, cu Rebel Wilson si Anne Hathaway in distributie, a coborat doua pozitii, pana pe cinci, dupa ce, in al doilea weekend de la lansare, a generat incasari de 6 milioane de dolari. Tot doua locuri a coborat in top si drama „The Intruder”, regizata de Deon Taylor, cu Meagan Good, Dennis Quaid si Michael Ealy in distributie. Clasata pe pozitia a sasea, pelicula a generat – in al treilea weekend de la debut – incasari de 4 milioane de dolari.

Comedia „Long Shot”, regizata de Jonathan Levine, cu Charlize Theron si Seth Rogen in distributie, s-a clasat, dupa al treilea weekend de la premiera – cand a generat incasari de 3,4 milioane de dolari -, pe locul al saptelea, in coborare doua pozitii. Povestea de dragoste „The Sun Is Also a Star”, cu Yara Shahidi si Charles Melton in distributie, a debutat pe locul al optulea in clasament, cu incasari de 2,6 milioane de dolari.

Comedia „Poms”, cu Diane Keaton in distributie, s-a clasat, dupa al doilea weekend de la premiera, pe locul al noualea, in coborare trei pozitii. Filmul a generat incasari de 2 milioane de dolari. Animatia „UglyDolls”, regizata de Kelly Asbury, s-a clasat pe locul al zecelea, in coborare trei pozitii, dupa ce, in al treilea weekend de la premiera, a generat incasari de 1,3 milioane de dolari.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img