marți, 16 aprilie, 2024

Madalina GHENEA s-a CASATORIT! Detaliul care a dat-o de gol!

Distribuie:

Publicat:

Madalina Ghenea s-a casatorit cu iubitul ei, milionarul Matei Stratan! Cel putin asa a lasat sa se inteleaga diva, care a postat pentru fani o imagine sugestiva. Imediat, felicitarile au inceput sa curga!

Madalina Ghenea a facut publica o imagine de la un hotel de lux unde a stat alaturi de iubitul ei, Matei Stratan, iar imaginea a dat-o de gol…sau poate chiar asta a vrut sa arate, indirect, Madalina, care a primit nu cu mult timp in urma inelul de logodna! Prietenii ei au remarcat imediat. ”Te-ai casatorit? Sa fie intr-un ceas bun!”

Ipoteza casatoriei este foarte plauzibila, pentru ca orice manager de hotel respectabil isi instruieste angajatii sa le verifice documentele de identitate ale oaspetilor si astfel…nu ar avea cum sa ii treaca altfel in baza de date decat… domnul si doamna Stratan!

Madalina Ghenea si Matei Stratan formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din peisajul monden autohton. Fotomodelul a fost cerut in casatorie de tanarul milionar dupa numai cateva luni de relatie, iar fanii ii urmaresc indeaproape.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img