joi, 28 martie, 2024

Madalina Pamfilie si-a botezat fetita! La petrecere a cantat si Irina Loghin

Distribuie:

Publicat:

Toata familia a fost alaturi de Madalina Pamfile in ziua in care si-a botezat fetita! Toata ceremonia a fost bine pusa la punct, micuta a stat cumitne, iar mama a rasuflat usurata la final ca evenimentul a iesit cum trebuie.

Dupa ce totul a fost pus la punct, bruneta si invitatii au mers la Biserica pentru a o crestina pe micuta, care nu a plans deloc in timpul slujbei de crestinare si a stat cumintica in bratele nasei sale.

Mamica Pamfile si-a ales tinuta cu cateva saptamani inainte de marele eveniment! Fosta asistenta TV a purtat o rochie din matase, vaporoasa, lunga, de culoare mov! Iar parul coafat lejer si machiajul discret au completat perfect tinuta proaspetei mamici! Dupa ce slujba s-a incheiat, toti invitatii s-au indreptat catre un local de fite, acolo unde au dansat fara opire in cinstea botezului micutei, scrie spynews.ro.

Distractia a inceput de indata ce au ajuns, iar cantecele au rasunat pana in zori! Printre artistii care au intretinut atmosfera s-a aflat si interpreta de muzica populara Irina Loghin, care a sustinut un recital de exceptie.

Inca un moment emotionant pentru mamica Pamfile, care abia si-a putut stapani lacrimile,
a fost acela in care a fost adus tortul micutei: de culoare roz, compus din patru etaje si decorat cu ciocolata alba si fluturasi! Seara s-a incheiat cu un foc de artificii superb, chiar in curtea localului!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img