sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Magia zilei, cu Mihai Voropchievici. Iata ce cadouri le puteti face nativilor din zodia Leu

Distribuie:

Publicat:

Mihai Voropchievici a vorbit la „Magia zilei” despre cadourile care pot fi oferite anumitor nativi.

Ce cadouri le puteti face nativilor din zodia Leu

Cadourile ideale pentru nativii din zodia Leu sunt obiectele scumpe, bijuteriile de lux, sampanie, obiecte de arta, articole pentru sufragerie, bilete la teatru, cosmetice, obiecte din alama, obiecte de portelan sau parfumuri cu esente sofisticate.
Fiind o zodie de foc, leilor le plac articolele de aprins focul: bricheta, betisoare parfumate etc.
O invitatie la un restaurant scump, cristaluri, diamante, obiecte din piele, ciocolata fina, sunt cadouri de care leii vor fi pe deplin incantati.

De asemenea, Mihai Voropchievici a vorbit la „Magia Zilei” si despre calitatile nativilor din zodia Leu. Leii se pot lauda cu o fire deschisa si fermecatoare, care ii cucerereste imediat pe cei din jur. In familie, nativul este seful, intre prieteni este un lider, iar in timpul liber este sufletul petrecerii. Ceea ce ii face irezistibili este generozitatea lor mare cu care ii ajuta pe cei din jur, fara sa ceara nimic in schimb. Pentru ei, afectiunea prietenilor este tot ceea ce conteaza. Este omniprezent acolo unde este nevoie sa dea un sfat, sa aduca zambetul pe chipul tuturor. Daca aveti un prieten Leu, sunteti binecuvantat de Dumnezeu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img