joi, 28 martie, 2024

Mama Ioanei Condea, tanara ucisa de un proxenet, isi retraieste drama: „Si pe mine m-a luat politia in ras, asa cum s-a intamplat cu parintii fetei din Caracal“

Distribuie:

Publicat:

Au trecut mai bine de sase luni de cand Ioana Condea, tanara bagata in coma de un proxenet roman, intr-un bordel din Germania, a murit. Mama ei nu isi gaseste linistea sufleteasca si mai ales acum, cand cazul de la Caracal a pus parca sare pe ranile sale adanci.

Ioana Condea s-a stins din viata in ianuarie 2019, dupa ce s-a luptat pentru viata ei, ani de zile, in spital. Tanara fusese torturata de un proxenet roman, pana a intrat in coma. Odata cu cazul Caracal, care a scos la iveala erorile facute de oamenii legii, Gratiela Condea, mama Ioanei, si-a amintit cu durere in suflet de drama prin care a trecut cand a cerut ajutorul pentru salvarea fiicei sale.

Gratiela Condea a facut doua drumuri la Politie cu poze, adresa si marturia unei fete care evadase din locul in care era tinuta captiva fiica ei, Ioana. Mai mult, femeia avea si numele proxenetului: Robert Tanase, un personaj cunoscut bine de DIICOT Ploiesti. Acesta fusese anchetat intr-un dosar care viza o grupare de proxeneti. 

In timp ce Robert Tanase continua sa faca bani obligand tinere sa se prostitueze, mama Ioanei Condea a primit o veste sfasietoare: fiica ei era in stare grava la spital. Ioana fusese gasita inconstienta, intr-o camera de hotel. 

La patru luni dupa, pe 5 decembrie 2014, Robert Tanase a fost prins de politistii germani, cu ajutorul autoritatilor romane. Ioana Condea a murit pe data de 13 ianuarie 2019, dar familia a fost instiintata mult mai tarziu. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img