vineri, 19 aprilie, 2024

Mancare otravita imprastiata langa o scoala din Bucuresti, pentru ca un caine s-a urcat cu labele pe un copil

Distribuie:

Publicat:

Un anunt postat pe o strada din sectorul 6 al Capitalei a starnit revolta si teama printre stapanii de animale, care sunt amenintati ca le vor fi otraviti cainii.

In mesajul fotografiat si postat pe Facebook, stapanilor de caini li se comunica faptul ca in zona a fost imprastiata mancare otravita, pregatita special cu intentia de a ucide patrupedele.

”Suntem o echipa formata din cateva familii, care au pregatit un asortiment bogat de manare otravita pentru cainii vostri. Bucatele pregatite cu un amestec atractiv de otravuri de soareci, gandaci, asortiment destul de bogat pentru a nu se chinui prea mult animalele voastre. Bucatele vor fi gasite de cainii vostri in jurul scolii si gradinitei, pe aleile din intreaga zona“, scrie in mesaj.

Presupusul motiv care sta la baza acestui gest este invocat cateva randuri mai jos: un caine a sarit cu labele pe un copil, l-a speriat si i-a murdarit hainele. Mai mult, stapanii patrupedelor sunt amenintati ca mancarea otravita ar putea fi aruncata inclusiv in parcul in care acestia obisnuiesc sa isi plimbe cainii.

Speriati ca le-ar putea fi otravite animalele, oamenii au facut o reclamatie la Politia Capitalei si vor sa depuna o plangere pentru amenintare si asteapta ca politistii sa ii identifice pe cei care au lipit anuntul. De asemenea, mancarea gasita in zona cu pricina ar putea fi analizata la un laborator, pentru a se stabili daca intr-adevar contine otravuri.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img