vineri, 19 aprilie, 2024

Mandate puse in aplicare de politistii vasluieni

Distribuie:

Publicat:

Doi barbati, pe numele carora au fost emise mandate de executare a pedepsei inchisorii, au fost identificati de catre politisti si condusi la penitenciar.

Politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale – Compartimentul Urmariri si Postului de Politie Poienesti au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii. Acesta a fost emis de Judecatoria Vaslui, pe numele lui S. Catalin, in varsta de 32 ani, din localitatea Frasinu, comuna Poienesti, pentru savarsirea unei infractiuni de furt calificat.  Barbatul a fost condamnat de instanta la executarea pedepsei de 3 ani  inchisoare.

C. Cristian, de 44 ani, din municipiul Vaslui, a fost condamnat de Judecatoria Vaslui la pedeapsa de 5 ani si 6 luni inchisoare pentru comiterea infractiunii de furt calificat.  Mandatul de executare a pedepsei inchisorii a fost pus in aplicare de catre politistii Serviciului de Investigatii Criminale Vaslui – Compartimentul Urmariri.

Cele doua persoane au fost conduse la penitenciar in vederea executarii pedepselor dispuse de catre instanta judecatoreasca.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img