miercuri, 24 aprilie, 2024

Mara Banica intervine in scandalul dintre Codin Maticiuc si familia Clejanilor: “Viorica e un…”

Distribuie:

Publicat:

Mara Banica a intervenit in conflictul dintre familia Clejanilor si Codin Maticiuc prin intermediul unei retele de socializare, unde a postat un mesaj in stilul cu care ne-a obisnuit. In randurile asternute, frumoasa jurnalista l-a etichetat pe cunoscutul blogger, dar si pe Dan Capatos si a explicat cum a ajuns sa-i iubeasca pe Viorica si Ionita de la Clejani, dar si pe copiii lor.

Mara Banica i-a luat partea Margheritei, dupa ce a intervenit in scandalul dintre Codin Maticiuc si familia Clejanilor

Azi-noapte, la aproape doua ore dupa miezul noptii, Mara Banica a asternut un mesaj despre conflictul aprins dintre familia Clejanilor si Codin Maticiuc, dupa ce acesta din urma a spus despre Margherita ca este urata.

La finalul postarii, jurnalista a recunoscut ca se gandeste la “EL” si a incheiat cu celebra replica a Floricicai dansatoarea: “Sa fie pace!”.

“«La ce ma gandesc?», ma intreaba Facebookul. La «debate-ul» asta: Codin Maticiuc vs Viorica Manole (de la Clejani). Nu e echitabil. Viorica e un talent. Super mare. Romanesc. Intr-o Romanie imperfecta, unde ea si ai ei au reusit. M-am indragostit de ea si de ai ei la nunta unei prietene, unde Dan Capatos era nas. Au facut un show incredibil. De la spectacolul acela, replicile «silence» si «autentic» au facut istorie. Codin e un special. (…) cand era adolescent cu cosuri, dornic sa puncteze, i s-a implementat in cap ca e crai. Nu e. E un timid romantico-vagabond cu educatie, cultura si suflet. Cand «lumile» astea se intalnesc, poate ca ciocnirea naste cutremure de peste 5.8. Codin n-are nevoie de asta, Viorica isi apara pruncul. I-as spune Vioricai ca si Codin are 37 de prunci. Sa-l scuze. Era, poate, obosit. Marga e buna.  E ok asa?:) PS: la ce ma gandesc?, ma intreaba Facebook-ul… afara de cei doi, la EL. Dar asta e doar povestea mea.  Sa fie pace!;)” este mesajul postat de Mara Banica pe pagina ei de Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img