vineri, 29 martie, 2024

Marcel Toader, mesaj incredibil pentru Gabriela Cristea. Uite ce a putut sa-i transmita fostei sotii. “Despre ea am avut mereu o parere fantastica!”

Distribuie:

Publicat:

Marcel Toader, mesaj incredibil pentru Gabriela Cristea. Rar auzi un barbat vorbind asa despre fosta sotie.

Marcel Toader si Gabriela Cristea au fost casatoriti timp de cinci ani. S-au iubit, dar nu s-au despartit elegant, in 2013 cand au decis sa puna punct mariajului ambii atacand cu "artileria grea". S-a vorbit despre tradari, bani, agresivitate si o multime de alte aspecte care insotesc din pacate, deseori, despartirile in showbiz.

Ei bine, la cinci ani dupa ruptura de vedeta de televiziune, Marcel Toader vorbeste in termeni elogiosi despre fosta lui sotie. Barbatul sustine ca nu are resentimente, ba chiar isi declara admiratia pentru Gabriela. Rar iti este dat sa auzi un barbat vorbind asa despre fosta partenera de viata.

"Despre Gabriela am avut mereu o parere fantastica! Este una dintre cele mai bune moderatoare de televiziune. Ii doresc tot succesul din lume, fericire in familie, sa-i fie fata sanatoasa, iar ea sa imbatraneasca langa sotul ei si sa se iubeasca. Eu nu am resentimente. Fiecare are viata lui si drumul lui", a spus Toader pentru WOWbiz.ro.
Marcel Toader, mesaj incredibil pentru Gabriela Cristea. Vedeta are astazi o familie fericita

Gabriela Cristea si-a gasit adevarata dragoste in urma cu patru ani. L-a intalnit pe cantaretul Tavi Clonda, iar chimia dintre ei a fost imposibil de ignorat.

Dupa un an de relatie acestia s-au casatorit civil, in aprilie 2015. In urma cu opt luni, prezentatoarea tv a adus-o pe lume pe micuta Victoria Margot, primul copil al ei si al lui Tavi Clonda.

Mostenitoarea cuplului este adorabila si le-a umplut parintilor vietile de fericire. De curand, atat vedeta tv cat si cantaretul au spus ca isi mai doresc un copil.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img