joi, 28 martie, 2024

Marea Britanie: Roman recidivist si-a injunghiat cumnata. „Lasa-ma sa o tai, e o c****”

Distribuie:

Publicat:

Un criminal recidivist care a ispasit sapte ani de inchisoare in Romania pentru omor si-a injunghiat cumnata pe motiv ca a intrerupt o discutie pe care o avea cu sotul acesteia. Gheorghe Mihai, in varsta de 38 de ani, a fost inchis timp de sapte ani pentru uciderea unui barbat in Romania, in 2006, a declarat procurorul in fata instantei din Wolverhampton. Pe 7 august anul trecut, romanul ii spusese unui amic, Bobi Gaman, ca va ucide pe cineva si va face zece ani de puscarie. „Bause doua sticle de bere si era beat. Am vazut in ochii lui. Am crezut ca glumeste”, a declarat martorul.

Mihai a mers apoi intr-o statie de autobuz unde se afla Roxana Mihai, impreuna cu sotul ei, Nicusor Mihai, fratele inculpatului si copilul acestora.

Acesta a declarat: „Mi-a cerut de trei ori sa ii dau cinci lire si i-am spus ca nu am decat zece lire in buzunar”. Sotia lui Nicusor a intervenit in discutie si i-a spus lui Gheorghe ca nu mai au bani pentru ca i-au trimis familiei, in Romania. Atunci, criminalul a izbucnit: „De ce te bagi in conversatia noastra?”

Ionut si-a ucis tatal cu toporul, apoi i-a cusut ranile. Ce a facut apoi baiatul de 17 ani, ajutat de mama sa

Nicusor Mihai a povestit cum acesta a scos un cutit din pantaloni si a spus „Lasa-ma sa o tai pe curva.”

Atunci, fratele sau a reusit sa il tina, iar femeia a fugit. „L-am tinut pana cand sotia a alergat sa se ascunda. Cand nu am mai vazut-o, l-am eliberat, fara sa ma gandesc ca ii va mai putea face rau.”

Insa Gheorghe era hotarat sa injunghie pe cineva, asa ca a pornit dupa femeie si a ajuns-o pe un teren plin de deseuri.

Bobi, care vazuse toata scena, a fugit dupa el. „Si-a ridicat mana deasupra capului si a injunghiat-o in dreapta fetei”. Femeia a cazut tipand la pamant. „Apoi si-a ridicat din nou mana si a injunghiat-o in spatele capului”, a mai spus martorul. Nicusor si-a lasat copilul in grija oamenilor din statie si a fugit pentru a-si salva sotia. Intre timp, Gheorghe reusise sa o injunghie de cinci ori.

„Mi-am vazut sotia plina de sange. M-am dus dupa el si am reusit sa il lovesc cu pumnul in fata”, a declarat fratele criminalului. Roxana a supravietuit atacului, iar politia l-a arestat pe acesta in apropiere si a recuperat cutitul. Gheorghe Mihai neaga tentativa de omor, ranirea cu intentie si posesia de arma alba. Procesul continua.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img