marți, 23 aprilie, 2024

Marele plan al Generalului (surse)

Distribuie:

Publicat:

Gabriel Oprea vrea sa atace 2016 cu tot arsenalul. Surse din UNPR au declarat pentru STIRIPESURSE.RO ca lunile urmatoare vor fi hotaratoare pentru deciziile Generalului.scrie stiripesurse.ro

In functie de cum vor fi executate ordinele, UNPR va alege sa candideze cu PSD sau sa candideze singura la alegerile locale din 2016.

Gabriel Oprea vrea sa aiba pana in luna decembrie candidati UNPR la alegerile locale in toata tara, care sa fie gata sa-si asume campania si sa inceapa sa-si faca imagine in comunitatile locale.

Tot pana in luna decembrie, Oprea a dat ordin in partid sa fie infiintate in toate judetele organizatii UNPR pana la nivel de comuna, astfel incat partidul sa fie prezent si in cel mai departat catun, spun sursele citate.

Pana la iarna UNPR trebuie sa aiba si un program de guvernare. De la centru s-au cerut propuneri din teritoriu si in toamna va fi elaborat un program politic de guvernare, axat pe proiecte precum taxarea marilor averi, votul la 16 ani, primul job, au declarat surse din UNPR pentru STIRIPESURSE.RO.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img