vineri, 29 martie, 2024

MARIA CONSTANTIN, pe urmele GABRIELEI CRISTEA! Ce are de gand sa faca dupa divortul de MARCEL TOADER

Distribuie:

Publicat:

Maria Constantin trece printr-o perioada grea din viata ei, vedeta este in plin scandal de divort cu Marcel Toader. Chiar si asa, cantareata se concentreaza mult pe viata profesionala, pe activitatile ei, ba chiar are in plan un nou proiect, care nu are legatura cu muzica.

Se pare ca blonda vrea sa se apuce de design vestimentar, scrie wowbiz.ro. Prietenele cantaretei de muzica populara sustin ca si-a creionat in linii mari viitorul si, pe langa cursurile de la Conservator, unde a fost acceptata de curand si va incepe sa studieze, Maria si-a propus sa devina afacerista.

Sotia lui Marcel Toader vrea ca imediat dupa divora sa inceapa o afacere pe cont propriu in domeniul vestimentar si sa devina creatoare de moda. Decizia sa este neasteptata, avand in vedere ca, in urma cu cativa ani, Gabriela Cristea a pornit si ea pe acest drum, dupa ce s-a despartit de fostul sot.

Raluca Paraschiv a vrut sa faca lumina in scandalul in care se afla cea mai buna prietena a ei, Maria Constantin. Bruneta i-a luat apararea artistei, care a fost acuzata ca s-a vazut cu amantul la mare. „Maria este bine. Din cate stiu se ocupa in continure de evenimente. Este si ea stupefiata de ceea ce se spune la televizor. Am auzit ca s-au facut tot felul de speculatii. A fost cineva. Iubitul unei asistente de la scoala mea. Nu vreau sa intru in detalii. Ea nu a venit cu amantul, pot sa va asigur (Cand am filmat-o acum pentru videoclip era putin trista. Pe cealalta parte, pot sa spun ca este multumita ca are evenimente, alearga destul de mult ti isi ocupa timpul. A intrat printre primii 6 la Conservator. (…) S-a pus problema cu costumele traditionale. Nu am abandonat ideea. Proiectul este in desfasurare, le croieste, a spus Raluca Paraschiv.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img