sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Mariana de la “Exatlon” l-a surprins pe Gigi Becali cu un cadou. Cum a reactionat latifundiarul din Pipera

Distribuie:

Publicat:

Mariana Nenu, una dintre cele mai dure atlete din lume, a mers la palatul din Aleea Alexandru al lui Gigi Becali, pregatita cu un cadoupentru cunoscutul om de afaceri. Fosta concurenta de la “Exatlon” si-a dorit astfel sa-i multumeasca pentru ajutorul urias pe care i l-a dat cand s-a intors din Republica Dominica si nu avea unde sa locuiasca. Va reamintim ca atunci, latifundiarul din Pipera i-a dat 2.000 de euro ca sa isi poata plati o chirie pentru un an de zile.
Mariana de la “Exatlon” l-a surprins pe Gigi Becali cu un cadou. Cum a reactionat latifundiarul din Pipera

Fosta concurenta de la “Razboinici” s-a angajat la o firma de curatenie, dupa ce si-a incheiat parcursul la “Exatlon” si a legat o prietenie frumoasa cu clientele sale. Mariana Nenu munceste din greu, insa, nu se plange de nimic, pentru ca reuseste sa stranga bani pentru echipamentele si deplasarile la concursurile de unde niciodata nu vine acasa cu mana goala.

Recent, cunoscuta sportiva si-a dorit sa-i daruiasca lui Gigi Becali un cadou simbolic si a mers la palatul sau, situat in apropierea Guvernului. Inainte sa fie primita de afacerist, Mariana de la “Exatlon” a dezvaluit ca adidasii pe care ii avea in picioare i-a cumparat din banii primiti de la acesta si… chiar i-au purtat noroc la competitii.

“Vreau sa-l privesc in fata si sa-i multumesc pentru generozitatea lui fara margini. In picioare am adidasii pe care i-am cumparat din banii de la dansul si vreau sa va spun ca mi-au purtat noroc. Cand ii incalt mereu am rezultate bune la competitii. Cu adidasii de la dansul am luat mai multe titluri printre care si cel de campioana nationala la 24 de ore”, a declarat Mariana, una dintre fostele concurente de la “Exatlon”, potrivit wowbiz.ro.

Latifundiarul i-a apreciat gestul si l-a emotionat, insa, nu i-a primit cadoul. Sportiva l-a inteles, nu s-a suparat si a marturisit ca acest lucru nu a schimbat cu nimic faptul ca il respecta enorm si il admira.

“Am fost si l-am vazut pe domnul Gigi. I-am multumit mult ca m-a ajutat. Se vede ca este un domn care nu accepta lucruri materiale… nu vrea pur si simplu. Dansul ajuta oamenii, dar nu vrea sa primeasca. Nu a luat cadoul de la mine si eu il inteleg. El este credincios, dar nu da cu gandul ca va primi inapoi. Sunt foarte fericita si conteaza mult ca l-am vazut. Il respect, il admir si le urez multa sanatate dansului si mamei dansului ”, a declarat Mariana, una dintre fostele concurente de la “Exatlon”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img