joi, 25 aprilie, 2024

Marius Moga si Bianca Lapuste, tineri, frumosi si indragostiti la premiera ”Faci sau taci”

Distribuie:

Publicat:

Se vede ca Marius Moga si Bianca Lapuste si-au dat mai mult timp pentru a fi unul cu celalalt, renuntand la proiectele lor in televiziune. Cei doi au stralucit de tinerete si fericire pe covorul rosu de la premiera comediei lui Iura luncasu, ”Faci sau taci”.

Bianca Lapuste (25 de ani) si Marius Moga (37 de ani) si-au facut aparitia zambitori pe covorul rosu, imbratisati si parca mai indragostiti ca niciodata. De altfel, cei doi au declarat, in exclusivitate pentru Click!, ca-si mai doresc un copil si ca se simt foarte bine de cand au luat decizia de a lucra impreuna.

Bianca a ales o rochie verde smarald, asortata perfect cu ochii ei, si un pardesiu crem. Marius a purtat camasa gri cu motive vegetale, pantaloni gri si pantofi sport negri.

Moga a renuntat la ”Vocea Romaniei”, Bianca la ”Vorbeste lumea”

Marius Moga a facut parte din echipa care a lansat ”Vocea Romaniei”, la Pro TV, iar in 2017 s-a ocupat de proiectul ”Vocea Romaniei Junior”. Micul Mozart a renuntat insa la televiziune pentru a-si dedica mai mult timp studioului sau de inregistrari, o adevarata fabrica de vedete, si pentru a petrece mai mult timp cu fiica sa, Maria Elisabeta.

In vara anului trecut, Bianca a luat aceeasi decizie, de a renunta la jobul ei de reporter la emisiunea ”Vorbeste lumea” de la Pro TV, si s-a implicat in proiectele sotului ei, studioul de inregistrari si tabara de muzica. ”E interesant, ca este o munca de echipa, dar nu simt ca lucrez cu sotul. Nu e genul ala de job in care te vezi toata ziua cu Marius. Dupa cum prea bine stie toata lumea, Marius petrece in studioul de inregistrari foarte mult timp, iar eu sunt la birou si pe teren mai tot timpul, ca sa organizez foarte multe lucruri”, a declarat Bianca pentru Click!

Cei doi au sarbatorit cinci ani de relatiei in iulie, anul trecut, si au o fetita de patru ani. ”Maria canta, dar e doar un copil obisnuit, care canta. Noi nu ne asumam rol de jurat sau dirijor al ei. Merge la gradinita de la doi ani, merge la calarie vara, cand e cald. Ii place sa inoate sau sa cante cu tati la pian. Mami nu o face model, o face ce vrea ea sa se faca”, a dezvaluit Bianca despre fiica ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img