vineri, 26 aprilie, 2024

Matinalul de la Antena 1 a inceput fara Dani Otil. Anuntul facut de Razvan Simion despre prietenul sau

Distribuie:

Publicat:

Telespectatorii au avut parte de o surpriza cand a inceput „‘Neatza cu Razvan si Dani” in aceasta dimineata de vineri, 14 septembrie! Toata echipa era in platou, mai putin Dani Otil. La cateva minute trecute de ora 08:00 cand incepe matinalul de la Antena 1, in platoul de televiziune si-a facut aparitia si carismaticul prezentator.

Matinalul de la Antena 1 a inceput fara Dani Otil

Imediat ce a pasit in platoul de la „‘Neatza cu Razvan si Dani”, prezentatorul si-a cerut ca a intarziat la emisiune. Bunul lui prieten, Razvan Simion, si coleg de prezentare, desigur, nu a facut glume pe seama situatiei neplacute in care a fost acesta. Mai mult, el i-a spus ca intelege, mai ales ca traficul a redevenit infernal in Bucuresti, odata cu inceperea noului an scolar.

“Neata, imi cer scuze ca am intarziat. Nu am stiut ce sa fac cu camasa si am lasat-o asa.”, a spus Dani Otil imediat ce i s-a alaturat colegului sau de prezentare.

“Da, intelegem, a inceput scoala, e aglomerat. Ce frumos se circula! (…).”, a reactionat Razvan Simion.

Ulterior, iubitul Lidiei Buble a povestit cat de greu i-a fost sa ajunga zilele acestea din zona de Nord a Capitalei pana in Berceni. Iar la final, Dani Otil a spus ca nu ar strica deloc daca s-ar investi mai mult in infrastructura din Bucuresti. Cei doi prezentatori au continuat matinalul ca niste adevarati profesionisti ce sunt.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img