vineri, 29 martie, 2024

MECIURI DE SENZAȚIE PENTRU DOI FRAȚI BARLADENI

Distribuie:

Publicat:

Patinoarul Dunărea din Galați a fost gazda unui nou eveniment de kickboxing, primul în cadrul promoției “Colosseum Tournament”. Gala a cuprins 14 meciuri, iar în main event s-au luptat Sebastian Cozmâncă, Cristina ”Mongol” Stancuși Ionuț ”Pitbull” Atodiresei. 

 

În spectacolul amintit au intrat in ring  si frații  barladeni Hurduc (Vlad și Dănuț)

Asa cum deja ne-a obișnuit sportivii barladeni au făcut o figura buna , castigand fără prea multe bătăi de cap lupta.

“ Am obtinut o victorie muncita,un meci ce a durat putin mai mult fiind vorba de o runda suplimentara! Sunt multumit ca am experimentat un lucru nou si anume sa lupt toate reprizele.Vreau sa multumesc pe aceasta cale tuturor celor care ne-au fost alaturi si au trait clipele meciului cu aceasi intesitate ca si noi .Voi ne dati putere si prin voi existam ca sportivi .Multumesc familei mele , echipei Scorpions si maestrului Constantin Mihai si nu in ultimul rand celor care au facut ca toatea astea sa fie posibile, promotorului Colosseum Tournament Gabriel Georgescu si sponsorului principal Florin Stanica” a declarat Vlad Hurduc.

“ Salutare prieteni, pot spune ca am intrat cu bine si motivat in anul 2018!!Vreau sa va multumesc pentru mesajele de sustinere celor care au fost alaturi de mine si fratele meu ,si nu in ultimul rand echipei mele #Scorpions si sponsorilor care ne sustin pe toata perioada pregătirii” a scris pe rețeaua de socializare Danut Hurduc.

                 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img