joi, 28 martie, 2024

Medicii barladeni, nevinovati in cazul fetitei careia i-a fost refuzata internarea de doua ori

Distribuie:

Publicat:

In urma anchetei desfasurate de conducerea Spitalului de Urgenta Barlad, in cazul fetitei careia i s-a refuzat internarea in spital, dar care a ajuns la Iasi in stare grava, niciun medic nu a fost gasit vinovat. Conducerea a afirmat ca medicii au respectat protocolul si au tratat-o corespunzator pe fetita.

“Cadrele medicale au respectat protocolul, in conditiile in care pacientii cu diagnosticul cu varicela nu se interneaza. Chiar si asa, medicii au internat-o pe fetita si au tratat-o corespunzator dupa ce s-a constatat ca a suferit complicatii. Drept dovada este faptul ca, la Iasi, pacienta a primit acelasi tratament ca la Vaslui”, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Barlad.

Reamintim faptul ca in urma cu o saptamana, o fetita de doar cinci ani, cu infectie generalizata provocata de varicela, a fost dusa in stare grava la Iasi, dupa ce la Barlad i s-a refuzat internarea de doua ori. Tot la Iasi, medicii i-au adaugat la fisa de internare diagnosticul de sepsis, cu poarta de intrare cutanata, prin bubitele varicelei dar si cu pneumonie interstitiala. La acest moment, copila este in afara oricarui pericol.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img