vineri, 19 aprilie, 2024

Medicul care a ajuns primul la Gyuri Pascu rupe tacerea

Distribuie:

Publicat:

Primul medic de pe ambulanta care a ajuns la Gyuri Pascu rupe tacerea.

Iata ce a spus medicul de pe ambulanta, prima care a ajuns la Gyuri Pascu:

Am fost instiintati despre un episod de atac de panica pe care artistul il facea de o perioada lunga de timp, cod verde. Am ajuns la curte, am fost intampinati de sotie sau fosta, doamna Daniela. Era intr-o stare buna- n.r. Gyuri Pascu, putin anxios fata de prezenta mea ca medic, nu se simtea rau, nu se simtea rau nici cand am plecat. L-am lasat intr-o stare mai buna, i-am luat constantele si erau foarte bune. Simptomatologia era saraca, istoricul pe care l-am avut era sarac. Pulsul il avea 74. Nu l-am intrebat si nu mi-a spus despre bolile cronice.

Nu s-ar fi impus un EKG asa cum l-am gasit eu. Am respectat toate protocoalele si procedurile pe care le fac de ani de zile, nu am avut nicio abatere.

Am constiinta impacata.

Pentru atacul de panica i-am dat o reteta. I-am facut un diazepam pentru ca nu se putea odihni, de trei zile doar atipise, nu dormise.

Am fost audiata de catre procurori. In fata procurorilor pot sa spun tot ce s-a intamplat, pentru ca asta spune etica medicala.

EKG-ul nu ar fi fost relevant in acel moment, daca l-as fi facut. Putea fi perfect si peste o jumatate de ora s-ar fi putut modifica totul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img