marți, 23 aprilie, 2024

Mesajele postate pe Facebook de cea care a ucis o tanara insarcinata la metrou

Distribuie:

Publicat:

Magdalena Serban, 36 de ani, a fost retinuta la cateva ore dupa comiterea crimei din statia Dristor 1. Conform unor surse din cadrul anchetei, femeia a fost incoerenta pe toata durata audierilor, nefurnizandu-le anchetatorilor nicio informatie despre faptele comise. Prima ipoteza considerata ca ar putea fi mobilul agresiunilor comise este ca femeia are probleme psihice.

Pe contul Facebook, Magdalena Serban are mai multe postari, care par sa intareasca aceasta ipoteza.

Lipsita de coerenta, femeia povesteste ca are o malformatie sexuala si ca a fost abuzata de fratele ei.

”Fotografia cu malformatia mea la sex a ajuns la Serban Lucian care ajutat de sefii lui au dat-o pe un sait al Armatei Romane unde au vazut cei din U Javier Santos Castellano mi-a spus mie,iar eu la Politie,Interpol,Cedo, Parchetul Militar…sunt in Greva Foamei de 502 ore in Craiova”, scria Magdalena Serban pe 17 noiembrie celor 300 de prieteni de pe reteaua sociala.

"Javier Santos Castellano a avut acces la imaginile mele de la wc,baie mi-a violat drepturile unei persoane,mi-a distribuit imaginea cu malformatia mea la sex si impreuna cu Popescu Iuliana a dat-o "

"Serban Lucian m-a dat in urmarire generala si am fost persecutata verbal si unde locuiam cu chirie in Spania deoarece Javier Santos Castellano punea camere video pentru a mi vedea malformatia la organul meu sexual. "

"Serban Magdalena pleaca in Spania la o femeie Popescu Iuliana care traia intr-un apartament cu Emilio Lozano Martinez care vorbind cu Serban Lucian au auzit de defectul meu la sex,m-au drogat si mi-au violat intimitatea si drepturile unei persoane."

"Serban Lucian s-a insurat cu o femeie rautaciosa Ramona care s-au aliat cu mama si mi-au facut viata imposibila pentru ca a vorbit la lume despre defectul meu la sex si mi-au distrus viata sociala."

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img