vineri, 19 aprilie, 2024

Mesajul emotionant al Laurei Cosoi dupa ce a nascut. “M-am pomenit cu ochii in lacrimi”

Distribuie:

Publicat:

Mesajul emotionant al Laurei Cosoi dupa ce a nascut. Actrita si sotul ei, Cosmin, traiesc cea mai frumoasa perioada, de cand a venit pe lume micuta Rita.

Alaturi de mesajul emotionant, Laura a atasat o fotografie realizata pe patul de spital,  inainte ca ea si Rita sa fie externate. Vedeta este o mama si o sotie fericita Vedeta este o mama si o sotie fericita si a impartasit bucurtia si cu fanii ei.

“Dupa ce am nascut, am mers in salon unde am ramas doar cu Rita si Cosmin, asa cum mi-am dorit. Am vrut ca aceasta experienta sa fie cat se poate de intima, in formula completa de trei. Cosmin m-a ajutat enorm si sunt sigura ca fara el, nastrea nu ar fi fost in forma ei completa, desavarsita. M-a sprijinit in toate felurile posibile. Eram cu fetita la san, Cosmin atipise, iar eu, uitandu-ma la ei, m-am pomenit cu ochii in lacrimi. „S-a nascut Rita, copilul lui Dumnezeu” – fraza aceasta mi-a venit in minte in acele clipe. Nu am putut sa nu ma gandesc la faptul ca noi, oamenii, suntem creatii perfecte, care, iata, se multiplica in forma lor perfecta. Am realizat atunci minunea aceasta, cum este venirea pe lume a unui copil, dar si faptul ca, toti suntem ai lui Dumnezeu!

Suntem recunoscatori! Iti multumim Rita ca ne-ai ales si ca astfel avem sansa sa fim nemuritori, dand viata!”,  a scris Laura Cosoi pe contul de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img