miercuri, 24 aprilie, 2024

Mesajul incredibil al romancei din Canada care a anchetat pentru FBI moartea Madalinei Manole: “Nu abandonez cauza si in curand voi dezvalui mai multe detalii! Acum am aliati puternici”

Distribuie:

Publicat:

Mihaela Brooks este decisa sa faca lumina in cazul mortii Madalinei Manole.

 Pe 14 iulie 2010, exact in ziua in care implinea 43 de ani, Madalina Manole s-a sinucis cu Furadan, asa cum a stabilit finalmente ancheta procurorilor. In urma cercetarilor efectuate au ramas insa multe necunoscute privind moartea cantaretei, asa ca nu putini sunt cei care sustin ca "fata cu parul de foc" a fost omorata! Pe langa fanii Madalinei, cel mai inversunat contestatar al verdictului "sinucidere" este Mihaela Brooks, analist de investigatii criminale care a studiat pentru FBI, mai bine de 5 ani, cazul Madalinei Manole.

Romanca stabilita in Canada a analizat sute de pagini continand declaratii si fotografii, realizate de anchetatorii romani, si spune astazi ca acestia s-au grabit sa concluzioneze ca Madalina Manole s-a sinucis! De altfel, pe 7 iulie, Mihaela Brooks a postat un mesaj prin care ii anunta pe fanii Madalinei care nu cred in varianta sinuciderii ca nu abandoneaza cauza si ca va face noi dezvaluiri in curand.  “Madalina Manole – de azi itnr-o saptamana este 14 iulie, zi de nastere si fatidica pentru tine! Asa cum am promis, nu abandonez cauza ta si in curand voi dezvalui mai multe detalii. Soiler alert: am aliati puternici de data aceasta”, a afirmat Mihaela Brooks, un foarte apreciat analist de investigatii criminale peste Ocean.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img