joi, 28 martie, 2024

METEO:Vremea se raceste in toata tara

Distribuie:

Publicat:

Vineri, cerul va fi temporar noros. La munte va fulgui, iar in restul tarii, cu totul izolat, va ploua slab, sau va burnita, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie. In zonele joase, mai ales in primele ore ale zilei si noaptea, pe arii restranse, va fi ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari pe crestele montane. Temperatura aerului, putin mai ridicata decat in mod normal la aceasta data in cea mai mare parte a tarii, va avea  valori maxime cuprinse intre 2 si 11 grade si minime, in general, intre -6 si 4 grade.
 
In Bucuresti

Cerul va fi temporar noros, iar dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 8 grade, iar cea minima va fi de 0-2 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.
 
La munte

Cerul va fi temporar noros insa doar izolat va fulgui. Pe vai si in depresiuni, mai ales in primele ore ale zilei si noaptea, pe arii restranse, va fi ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari pe creste. Temperatura aerului va avea valori putin mai ridicate decat in mod normal la aceasta data.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img