marți, 23 aprilie, 2024

Microbuz „de imprumut” cu asigurare falsa

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au sanctionat, conform prevederilor legale, un barbat cu cetatenie romana si R. Moldova, care a prezentat la controlul de frontiera un document fals pentru microbuzul pe care il  conducea.

In data de 14 octombrie, in jurul orei 19.30 s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, judetul Vaslui, pentru efectuarea formalitatilor necesare pe sensul de intrare in tara, Vitalie P., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 44 de ani, care conducea un microbuz marca Mercedes, inmatriculat in R. Moldova.

“La controlul de frontiera, existand suspiciuni cu privire la autenticitatea asigurarii tip carte verde prezentate, lucratorii nostri au procedat la efectuarea de verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca documentul nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unui document autentic, acesta fiind fals.Cu privire la cele constatate, Vitalie P. a declarat ca a imprumutat mijlocul de transport de la un prieten din R. Moldova, cu scopul de a se deplasa in Marea Britanie si ca proprietarul acestuia l-a asigurat ca documentele sunt valabile.’a declarat Irina Mirica,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii  infractiunii de uz de fals.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img