joi, 18 aprilie, 2024

Mierea si bicarbonatul de sodiu – Tratament pentru cea mai mortala boala din lume

Distribuie:

Publicat:

Milioane de oameni sufera de cancer in toata America. Tratamentul modern al cancerului este scump, ineficient si periculos! Poti incerca si acest remediu de casa. Beneficiile mierii si ale bicarbonatului de sodiu sunt practic nelimitate.

Mierea a fost folosita pentru proprietatile sale medicinale de secole, iar bicarbonatul de sodiu poate fi folosit pentru orice! Combinarea acestor doua ingrediente s-a dovedit a fi o metoda excelenta de tratament pentru cancer! Da, ai auzit bine!

Amestecul de bicarbonat de sodiu si miere are abilitati puternice de combatere a bolilor. Bicarbonatul de sodiu previne cresterea celulelor canceroase. Mierea ajuta celulele sanatoase si are antioxidanti naturali care stimuleaza sistemul imunitar.

Mierea ajuta, de asemenea, bicarbonatul de sodiu sa patrunda in celulele canceroase. Cele doua ingrediente lucreaza fantastic impreuna si lupta eficient impotriva bolilor!

Ingrediente

1 lingura de bicarbonat de sodiu

3 linguri de miere

Directii

Se amesteca cele doua ingrediente pana cand vei obtine o pasta. Se incalzeste pasta obtinuta pe foc mic, timp de 1-2 minute. Se consuma 3 linguri de remediu pe zi, timp de 30 de zile la rand. Poti sa-l consumi dupa micul dejun, pranz si cina. Se consuma regulat, fara sa iei pauza de o zi. De asemenea, ai grija de dieta ta in timp de consumi acest remediu si nu numai.

Supliment

Este uimitor modul in care functii importante ce ne pot afecta sanatatea noastra, in general, pot fi controlate de rinichi, chiar daca acestia sunt organe de dimensiuni reduse. Rinichii sunt capabili sa curete deseurile si toxinele, indepartand fluidele inutile din organism, curatand intre 120 si 150 de litri de sange si creeaza 2 litri de urina.

Acest lucru este uimitor, deoarece ei fac acest lucru in fiecare zi si, ca urmare,reusim sa ne pastram sanatosi.

Aceste organe incredibile mentin nivelul de electroliti si secreta hormoni ce controleaza presiunea sangelui. Pe langa faptul ca acestia produc celule de sange acestia si previn imbolnavirea osoasa.

Hipertensiunea, diabetul, glomerulonefrita ( boala ce afecteaza rinichii) pietrele la rinichi, infectiile si multe alte dureri ne pot afecta functuonalitatea rinichilor.

Din fericire, exita un ingredient ieftin ce poate imbunatati si conserva sanatatea rinichilor. Acest ingredient este bicarbonatul de sodiu.

Cum actioneaza bicarbonatul de sodiu?

Chimicalele pe care le consumam sunt usor procesate iar sistemul notru endocrin secretat anumite enzime si hormoni ce usureaza digestia. Pancreasul produce o substanta ce mentine rinichii in timpul procesului.

S-au efectuat mai multe studii stiintifice de succes la Institutul National de Sanatate din Statele Unite ale Americii. Aceste studii au putut confirma eficacitatea dializei bazate numai pe bicarbonat de sodiu comparativ cu dializa standard.

Acest proces ajuta la armonia si echilibrul pH-ului sanguin. De asemenea, cei care sufera de leziuni renale au fost capabili de a sintetiza mai mult oxid de nitrat.

Acesta este principalul motiv pentru care oamenii de stiinta afirma ca bicarbonat de sodiu poate ajuta de fapt oameni. In afara de a avea o putere de a inversa procesul de insuficienta renala, bicarbonat de sodiu este un excelent agent care protejeaza oamenii de boli renale cronice.

Inainte de a alege orice fel de tratament trebuie sa consultati un medic specializat in acest domeniu. Persoanele care au stomacul sensibil vor trebui sa fie atente. Cu toate acestea, bicarbonatul de sodiu este un ingredient netoxic.

Ar trebui sa urmati acesti pasi daca doriti sa opriti progresul bolii renale. In prima zi a tratamentului aveti nevoie pentru a dizolva o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu si puneti-l chiar sub limba.

In a doua zi a tratamentului trebuie sa se amestecati o jumatate de lingurita de sare de masa, o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu si aproximativ 1,5 litri de apa de la robinet. Ai nevoie de a consuma acest amestec in fiecare zi, trei zile la rand.

Trebuie sa aveti grija la doza, deoarece trebuie sa reduceti doza zilnica la un sfert de lingurita de bicarbonat de sodiu si aproximativ ¼ lingurita de sare de masa. Un stil de viata nesanatos de multe ori duce la leziuni renale.

Mentinerea unei greutati corespunzatoare si ca urmare a unei diete sanatoase si naturale este modul cel mai convenabil si simplu pentru a mentine rinichi in conditii de siguranta.

Suntem mult mai constienti de puterea remediilor populare traditionale, care au fost utilizate de secole. Combinatia dintre ulei de ricin si bicarbonat de sodiu este o alta dovada a acestuia, dearece ofera numeroase beneficii pentru sanatate si trateaza cel putin 21 de probleme comune de sanatate.

Uleiul de ricin este adesea recomandat de medicina naturista in cazul diferitelor probleme de sanatate, chiar si in cazul terapiilor conventionale.

Uleiul de ricin are un efect puternic asupra circulatiei.

Ai nevoie de o folie de plastic, ulei de ricin presat la rece, prosop, tifon curat si o sticla de apa calda. Inainte de aplicare, asigurati-va ca va curatati zona cu o solutie de bicarbonat de sodiu. Incalziti uleiul, si aplicati cu tifon pe zona afectata.

Apoi inveliti cu un prosop si lasati-l sa actioneze timp de 1 ora. Stati intins si incercati sa va relaxati. Repetati aceasta procedura zi de zi timp de 40 de zile. Intotdeauna incalziti uleiul de ricin inainte de utilizare.

Potrivit Dr. William A. McGarey a declarat ca ajuta in cazul diverselor conditii de sanatate si simptome.

Iata care sunt

Trateaza vanataile si ranile cu ulei de ricin pentru a accelera procesul lor de vindecare.

Impacheata cu un strat de ulei o glezna incordata si lasa peste noapte pentru a accelera vindecarea. Pentru a preveni vergeturile, maseaza stomacul cu acest ulei in ultimele 2 luni de sarcina.

Amesteca bicarbonat de sodiu cu ulei de ricin pentru a elimina petele intunecate de pe fata. Picatura cu picatura in fiecare seara inainte de culcare pentru a vindeca cataracta. Aplica un strat inmuiat in ulei de ricin pe gat zi de zi pentru a trata nodulii si corzile vocale cronice.

Aplica ulei de ricin pentru a trata chisturile

Bea 5 picaturi de ulei de ricin dimineata zilnic pentru tratarea alergiilor. Inainte de a merge la culcare frecati pleapele cu ulei de ricin pentru a trata alergii oculare. Bea cateva picaturi de ulei de ricin zilnic pentru a trata dependenta de nicotina si alcool.

Maseaza scalpul cu ulei de ricin zi de zi timp de 20 de minute inainte de samponare pentru a stimula cresterea parului. Picura cateva picaturi in ureche pentru a imbunatati auzul. Aplica compresie cu ulei de ricin timp de 1 saptaman pentru a calma durerea de spate.

Aplica acoperiri inmuiate in ulei de ricin pe stomac pentru a trata diareea cronica. Freaca cu ulei de ricin zona afectata timp de 1 luna pentru a elimina negii. Maseaza talpile cu acest ulei pentru a elimina depozitele de calciu.

Aplica acoperiri inmuiate cu ulei de ricin pe stomac pentru a trata hiperactivitatea. Uleiul de ricin trateaza eficient hepatita. Amesteca ulei de ricin cu bicarbonat de sodiu pentru a trata cancerul de piele. Aplica ulei de ricin in locul unde te-a intepat albina pentru a elimina imediat umflatura. Aplica acoperiri inmuiata in ulei de ricin pe burta pentru 2 saptamani pentru a opri sforaitul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img