joi, 28 martie, 2024

Mihaela Bilic explica modalitatea prin care poti sa slabesti 30 de kg in 6 luni

Distribuie:

Publicat:

Medicul nutritionist Mihaela Bilic recomanda persoanelor care vor sa slabeasca sa apeleze la dieta omului sarac inainte de a recurge la operatii de micsorare a stomacului sau la diete hiperproteice precum Dukan.

Mihaela Bilic a afirmat la emisiunea “Marius Tuca Show” de pe descopera.ro ca se poate slabi printr-o dieta bazata pe multe proteine, dupa cum, sunt si medici nutritionisti care au demonstrat ca se poate trai 100 de zile doar cu apa.

“O dieta cu atat de multe proteine si pe o perioada lunga trebuie cu supraveghere medicala, dar, altfel, pana acolo, eu as spune hai sa facem dieta omului sarac care mananca ciorba de doua ori pe zi”, a afirmat medicul nutritionist.

Mihaela Bilic a sustinut ca aceasta dieta a omului sarac, bazata numai pe ciorba, si, eventual, o cafea cu lapte dimineata, da rezultate spectaculoase in 3-6 luni. “Eu zic ca slabesti, in sase luni de zile eu cred ca slabesti, nu stiu, poate 30 de kilograme. Inainte sa va duceti sa faceti facila operatie de taiere de intestine, faceti aceasta experienta voi pentru voi. In psihologie se spune ca orice schimbare trebuie, adica perseverenta trebuie sa fie de 100 de zile pentru ca se spune ca doar atunci e schimbare.100 de zile raportarea in tot ce inseamna un an de zile cu tot ce inseamna si Paste si Craciun are 365, mai, 100 de zile nu e un capat de tara. Incercati cu doua ciorbe pe zi si dimineata, nu stiu, o cafea cu lapte, si veti slabi mai mult de 30 de kilograme in sase luni. In trei luni de zile, in 100 de zile, cu doua ciorbe pe zi se slabeste, nu stiu, intre 20 si 30 de kilograme”, a explicat medical nutritionist.

Mihaela Bilic a avertizat insa ca, dupa un asemenea regim, persoanele care au slabit trebuie sa-si mentina greutatea, sa se fereasca de excese. “Important este ca dupa ce ai slabit sa ramai acolo. Intri intr-un ritm in care chiar o sa-ti faca bine”, a spus medicul nutritionist. D.G.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img