vineri, 19 aprilie, 2024

Mihaela Borcea a fost ceruta de sotie in vazul tuturor prietenilor! El e mai tanar cu 17 ani decat vedeta

Distribuie:

Publicat:

Asta da, surpriza in showbizul romanesc! Mihaela Borcea a fost ceruta in casatorie de un barbat musculos, care e luptator de arte martiale si are 29 de ani. Toata lumea stie ca dupa divortul de Cristi Borcea, ea a avut doar o relatie de iubire publica. Este vorba despre aceea cu Marian Toader, primarul comunei aradene Zabrani.

Eduard, un barbat cu 17 ani mai tanar decat Mihaela Borcea, si-a facut curaj si i-a marturisit public, pe o retea de socializare, unde vedeta are mii de prieteni, ca isi doreste enorm ca ea sa devina sotia lui. In plus, spune barbatul musculos, ar fi in stare de orice sacrificiu ca fosta sotie a lui Cristi Borcea sa accepte propunerea lui.

“Buna, Mihaela! Te admir de cativa ani de zile si pot spune ca sunt in stare de orice sa fii sotia mea! Caut relatie serioasa, sunt tanar, am 29 de ani, 1,83 metri, nu fumez, nu consum alcool, nu beau cafea, nu sunt si nu am fost casatorit, nu am copii, stiu sa gatesc, spun poezii de dragoste, nu suport minciuna stiu cum sa iubesc si sa respect o femei cu adevarat, sunt sportiv, luptator de arte martiale, in prezent lucrez ca bodyguard si sunt singur de cativa ani. Astept mesajul tau. Uite, iti trimit si doua poze cu mine”, a scris tanarul barbatul indragostit de Mihaela Borcea la o postare de-ale vedetei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img