vineri, 29 martie, 2024

Mihaela Radulescu a refuzat 100.000 de euro de la Gigi Becali, A lovit-o sub centura: „Sa nu-mi aduc aminte de ce facea ea in tinerete!” Vezi de unde a pornit conflictul:

Distribuie:

Publicat:

Antipatia dintre Mihaela Radulescu (43 de ani) si Gigi Becali (54 de ani) s-a nascut in 2006, cand realizatoarea TV s-a aratat deranjata de prezenta patronului Stelei in topul “Mari Romani”, iar acesta a acuzat-o ca a avut o tinerete zbuciumata si ca si-a schimbat religia. Un an mai tarziu, Mihaela refuza donatia de 100.000 de euro a lui Becali pentru o campanie umanitara. In 2006, TVR a produs emisiunea “Mari romani”, in care telespectatorii si-au votat personalitatea preferata din intreaga istorie a tarii. Popularul Becali s-a clasat atunci pe locul 13, inaintea unor figuri ilustre ca I.L. Caragiale, Nichita Stanescu, George Enescu sau Ion Creanga.

Deranjata de vot, Mihaela a declarat atunci ca „e important sa aflam care e cel mai mare roman din istorie. Dar mi s-a parut simptomatic ca multi s-au oprit la actualitate si l-au votat mult prea des pe Gigi Becali. Ba chiar dezbaterea a ajuns sa se invarta in jurul lui. Nu-l pot compara cu mari romani care au scris istorie in arta, literatura, stiinta sau politica. Nu e normal sa existe Becali, ca orice alt contemporan din zona celebritatii in acest sondaj”. Becali nu a ramas dator si i-a raspuns Mihaelei Radulescu: „Nu intelege de ce lumea ma voteaza pe mine cel mai mare roman? Pai cine e Raduleasca asta? Sa-si vada de treaba ei si sa nu mai faca declaratii la adresa mea, ca daca ma supara ii zic eu vreo doua. Sa nu-mi aduc aminte de ce facea ea in tinerete, da?

Pai ea vorbeste, care si-a abandonat credinta?”, s-a enervat Becali, care s-a referit la faptul ca Mihaela a schimbat religia ortodoxa pe iudaism dupa casatoria cu Elan Schwartzenberg. Conflictul a continuat un an mai tarziu, in octombrie 2007, cand Mihaela a initiat o campanie de strangere a peste 100.000 de euro, bani pentru operatia Teodorei, fiica Lianei Stanciu si a lui Mihai, de la Bere Gratis, care avea un nodul canceros la colon. Mai multe personalitati au raspuns la apelul Mihaelei, suma strangandu-se rapid. Gigi Becali a anuntat initial ca va dona 20.000 de euro, apoi a spus ca a pregatit 100.000 de euro pentru operatia Teodorei. Mihaela a refuzat banii lui Becali, motivand ca acesta este politician aflat in campanie electorala, desi acceptase contributia Elenei Udrea si Robertei Anastase, angrenate si ele in lupta politica!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img