vineri, 29 martie, 2024

Mihai Bendeac si-a anuntat colegii. Iata vestea care i-a lasat pe toti fara cuvinte: ”El e foarte speriat”

Distribuie:

Publicat:

Revederea juratilor in noul sezon iUmor, care va avea premiera maine, de la 20.00, la Antena 1, a venit cu o veste care i-a lasat pe multi fara cuvinte.

In timp ce se puneau la punct cu noutatile din viata fiecaruia, Mihai Bendeac si-a anuntat colegii ca, de curand, a aflat ca va avea un copil. Vestea i-a uimit pe unii, in timp ce altii au marturisit ca le vine greu sa creada. ”Mihai Bendeac va fi tatic! Si nici el nu realizeaza foarte tare asta. Din cum a prezentat situatia, m-am speriat putin, mi s-a parut ca a spus-o printre altele. El e foarte speriat, a incercat sa faca din acest eveniment mare-mare din viata lui ceva foarte mic…”, a remarcat Delia, in timp ce Cheloo, Dan Badea si Serban Copot au marturisit ca au ceva indoieli.

”Ce vreti, sa fac eforturi sa va conving? Felicitati-ma si gata! Nu are nicio relevanta pentru mine daca voi ma credeti sau nu”, a spus Mihai Bendeac incercand sa incheie situatia. Din pacate, colegii sai nu au vrut si ei sa inchida subiectul atat de repede, dupa cum se va putea vedea sambata, de la ora 20.00, la Antena 1, in prima editie a celui de-al saselea sezon iUmor.

Delia, Cheloo si Mihai Bendeac continua in cel de-al saselea sezon iUmor, care va fi difuzat in fiecare sambata, incepand cu 23 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, cautarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mima sau improvizatie. Concurentii care primesc minimum doua ”Thumbs up” vor putea fi apoi votati de catre telespectatori cu ajutorul aplicatiei gratuite iUmor, creata special de Antena 1, votul incepand in timpul editiei respective si terminandu-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, castigatorul fiecarei editii se va califica direct in finala!

Obisnuit cu scena iUmor din ipostaza de invitat special, Dan Badea se alatura in cel de-al saselea sezon al emisiunii, care va fi difuzat in fiecare sambata, incepand de sambata aceasta, 23 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, in calitate de co-prezentator, alaturi de Serban Copot.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img