vineri, 29 martie, 2024

Mihai Traistariu o ironizeaza pe Roxen, reprezentanta Romaniei la Eurovision 2020: „E mare risc sa trimiti un copil nepregatit, necopt”

Distribuie:

Publicat:

Mihai Traistariu a lansat un atac dur la adresa reprezentanei Romaniei la Eurovision 2020, Roxen. Artistul este de parere ca aceasta nu trebuia sa fie cea care ajunge la Rotterdam, pentru ca nu are suficienta experienta cu scena si nici concerte la activ.

Mihai Traistariu este foc si para dupa ce s-a aflat ca Roxen va reprezenta Romania la Eurovision 2020. Artistul care a incercat sa reprezinte de fiecare data cu mandrie tara noastra in competitia internationala de muzica este de parere ca Roxen nu este suficient de pregatita pentru a face fata unei astfel de provocari. La Antena Stars, Traistariu nu s-a ferit sa spuna ceea ce gandeste despre reprezentanta Romaniei la Eurovision 2020.

„E mare risc sa trimiti un copil nepregatit, necopt, care nu are concerte la activ, nu are experienta. Ca a avut trei concerte, ca a avut avut un hit la radio. Nu are experinta. Ea nu stie ce e cu ea” a spus Mihai Traistariu.

Cu toate acestea, artistul nu este suparat pe Roxen, caci sustine ca nici macar nu o cunoaste. Mihai Traistariu este nemultumit de faptul ca nu a mai putut participa la Eurovision, din cauza regulilor concursului, care s-au cam schimbat.

„Supararea mea nu pe artista, ca n-am nimic cu copila asta, nici nu o cunosc. Intodeauna am tipat si am urlat in gura mare, trimiteti oameni pregatiti la Eurovision, nu copii la plesneala. Este un test ce face televiziunea acum. Tu faci probe pe o fata lansata acum trei luni. Are trei luni si o piesa. Nu stie ce inseamna o competitie” a mai spus Mihai Traistariu, la Antena Stars.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img