marți, 23 aprilie, 2024

Ministerul Tineretului si Sportului obtine o suplimetare de 14 milioane de lei

Distribuie:

Publicat:

In urma sedintei de guvern de astazi, 28 Iulie 2015, care a vizat aprobarea rectificarii bugetare, Ministerul Tineretului si Sportului(MTS) a obtinut deblocarea a 10 % din bugetul pe anul 2015 (ca in anul precedent – 2014), precum si o  suplimentare bugetara de 14 milioane de lei.

”Ministerul Tineretului si Sportului a solicitat o rectificare bugetara pozitiva in sensul rolului national prioritar acordat Sportului si Tineretului. Suplimentarea bugetara va fi distribuita atat pentru actiuni sportive, cat si de tineret.
Multumesc colegilor din Guvern pentru deschidere, incredere si pentru faptul ca acorda importanta domeniilor vizate de ministerul pe care il conduc. Activitatea noastra este una comuna si un rezultat pozitiv intr-un domeniu atrage dupa sine alte rezultate, cel putin la fel de benefice si in celelalte domenii si pentru intreaga Romanie”, a declarat Ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela SZABO.

Rectificarea bugetara pozitiva reprezinta o premiera in decursul ultimilor ani pentru Ministerul Tinretului si Sportului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img