vineri, 29 martie, 2024

Ministrul de Interne, declaratii de ULTIMA ORA in scandalul politistului-pedofil

Distribuie:

Publicat:

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat marti, la sediul MAI, cu privire la scandalul politistului-pedofil, ca nu a vazut pe nimeni sa faca un pas in spate, cu trimitere la eventuale demisii, si ca probabil nu exista o astfel de responsabilitate. De asemenea, ministrul de Interne a promis o conferinta de presa in cursul zilei de astazi.

„Pana acum nu am decat informatiile pe care le cunoasteti si dumneavostra date aseara de purtatorul de cuvant al Politiei. Nu am vazut pe nimeni sa faca un pas in spate, Probabil a apreciat ca nu exista responsabilitate. Aseara l-am informat despre masurile dispuse. Ne vom revedea astazi.”, a spus Carmen Dan.

Scandal urias dupa prinderea politistului pedofil! Carmen Dan, DEMISIA: "Vorbim deja despre inconstienta"

Guvernul primeste o lovitura dura in scandalul iscat dupa ce autoritatile au descoperit ca suspectul care ar fi agresat doi copii, in Capitala, este politist in cadrul Brigazii Rutiere. Deputatul liberal Ovidiu Raetchi sustine ca este nevoie de o schimbare a conducerii MAI si nu numai. "Carmen Dan: demisia", a scris Raetchi pe Facebook.

"Daca se confirma faptul ca pedofilul din Drumul Taberei este un politist (recidivist!), vorbim – din nou, pentru a cata oara? – despre o catastrofa pentru mandatul ministrului Carmen Dan. Cum este posibil sa ai o cautare intinsa pe atatea zile cand suspectul face parte din randurile tale, e incadrat, fotografiat, cunoscut? Ce fel de ancheta extinsa si mobilizare a existat, cand posibilul agresor se ascundea chiar in randul oamenilor legii? Ce fel de teste psihologice au fost aplicate in ultimii ani in acest minister, daca politistul mai recunoscuse o fapta similara in 2015? Daca nici acum, dupa acest ultim rateu major, o parte ceva mai responsabila din PSD (care o fi ea, daca exista) nu intelege ca e necesara o schimbare a conducerii MAI, vorbim deja despre inconstienta. Carmen Dan: demisia!", a scris Ovidiu Raetchi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img