vineri, 19 aprilie, 2024

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, audiere la DIICOT! Denuntatorul medicului Mihai Lucan: “Sunt uluit! De ce este audiat noaptea? Ce are de ascuns DIICOT?”

Distribuie:

Publicat:

Procurorii l-au audiat pe ministru in noaptea de joi spre vineri.

Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, si ministrul Sanatatii, Florian Bodog, au fost citati joi la sediul DIICOT in dosarul medicului Mihai Lucan, insa cei doi nu s-au prezentat deoarece citatiile nu au ajuns la timp, iar procurorul de caz a decis ca audierea acestora sa fie reprogramata. Insa ministrul Bodog a fost in final audiat in noaptea de joi spre vineri.

Numele lui Boc si Bodog  au fost mentionate de catre Emanuel Ungureanu, depustat USR si denuntator in acesta caz. Acesta sustine ca cei doi dar si Gheorghe Funar, fostul primar al Clujului, l-ar fi sprijinit de-a lungul anilor pe medicul urolog Mihai Lucan care ar fi primit un teren de 1000 de metri patrati in centrul Clujului printr-o hotarare de consiliu local, la un pret ridicol de mic, potrivit denuntatorului.

Emanuel Ungureanu a reactionat la aceasta informatie pe Facebook.

 “Sunt uluit!
Am primit acum o veste care imi zdruncina foarte serios increderea in seriozitatea structurii centrale DIICOT.
Din informatiile pe care le-am primit de la un medic care locuieste langa sediul DIICOT din Bucuresti acesta mi-a marturisit ca l-a vazut ieri noapte pe Ministrul Sanatatii Florian Dorel Bodog iesind din cladirea acestei institutii.
Bodog s-a intalnit cu Lucan de mai multe ori in timpul controlului DIICOT si acum este audiat “noaptea ca hotii”.
De ce este audiat Bodog ministrul cu comportament de infractor noaptea?
Ce are de ascuns DIICOT sau procurorul de caz?
Unii cetateni sunt de rangul 1 si altii de rangul 2?
Domnul Boc va avea parte de acelasi privilegiu?
Primarul Clujului i-a acordat impreuna cu consilierii locali fideli facilitati uzinei de facut bani a familiei Lucan, Lukmed prin doua hotarari de Consiliu Local date la lumina zilei.
Unele persoane cu functii publice fac favoruri ziua pentru infractori si DIICOT ii audiaza noaptea?
Cum este posibil asa ceva?”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img