joi, 28 martie, 2024

Mircea Badea intervine furtunos in scandalul care a zdruncinat PSD:”Si daca erau intelesi, tot nu erau sanatosi la cap. Un control la caput din cand in cand e bun la om…”

Distribuie:

Publicat:

Mircea Badea a comentat, la pasa din „Sinteza Zilei”, scrisoarea anti-PSD semnata de Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu.

”Am ascultat astazi pe doamna Firea. Oriunde dadeam era doamna Firea, pe toate posturile. Mi s-a parut ca era chiar in acelasi timp, se poate? Spunea ca ea, impreuna cu ceilalti, cati sunt? Trei semnatari. Dar in spatele lor sunt mult mai multi? Parca SRI TV anunta 23. Si doamna Firea zicea ca dansii si multimile ascunde nu sunt intelese nici cu SRI, nici cu Iohannis, nici cu USR si bun, o cred, dar sunt inspaimantat. Nu sunt sanatosi la cap. Si daca erau intelesi, tot nu erau sanatosi la cap. Un control la caput din cand in cand e bun la om. Sa scrii o scrisoare, la care cel putin trei paragrafe parca sunt scrise de Ioana Ene Dogioiu, nu esti sanatos la cap. Pe bune”, a spus Mircea Badea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img