sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Mircea Badea se apara, dupa ce a fost facut KO: „S-a intamplat practic nimic in urma unei lovituri norocoase!”

Distribuie:

Publicat:

Mircea Badea a avut prima reactie concreta cu privire la meciul de sambata trecuta, cand a fost facut KO de catre motociclistul Tedi Emi. Lupta dintre cei doi a durat doar cinci secunde si a fost intens mediatizata.

Realizatorul tv a rupt tacerea pe pagina sa de Facebook. In stilul sau caracteristic, Mircea Badea le-a spus internautilor sa termine cu discutiile pe marginea acestui subiect. Mai mult, el a precizat ca nu are ce sa le reproseze organizatorilor si ca nu intentiona sa vorbeasca despre acest meci.

„Ma forteaza istericii care si-au gasit o ocupatie!”

Mircea Badea a precizat ca Tedi Emi a castigat „in urma unei lovituri norocoase”. El si-a asigurat fanii ca este bine si ca nu are ce sa le reproseze organizatorilor acestui meci.

„Bai, nene, mai terminati cu istericalele si bagatul capului in poza. Organizatorii sunt absolut ok si n-am nimic sa le reprosez. N-am spus absolut nimic inainte, nu intentionam sa spun nici dupa, dar ma forteaza istericii care si-au gasit o ocupatie.

Nu sunt genul care sa cer voie, aprobare, confirmare nimanui. Au fost respectate toate regulile, am avut viza medicala rezultata in urma unui control detaliat.

S-a intamplat practic nimic in urma unei lovituri norocoase. Sunt ok, fac emsiuni live radio/tv de a doua zi.

M-am inscris ca orice alta persoana intr-o competitie bine organizata. Si cu asta, basta. Organizatorul si domnul Cristian Iordache si-au respectat toate intelegerile luate de comun acord. Lasati-i in pace!

P.S. Iar eu personal nu dau doi bani gauriti pe "grija" sau "ingrijorarea" isterica manifestata de ipocriti. Fiti barbati, hienelor!”, a scris Mircea Badea pe pagina sa de Facebook

Mircea Badea a mai fost invins de Tedi Emi si in 2014

Mircea Badea si motociclistul Tedi Emi nu sunt la primul meci. Cei doi s-au mai luptat si in 2014, atunci cand lupta a durat cateva minute. Tedi Emi este campion mondial si are experienta de 17 ani in Muay-Thai, Wu-shu, K1, kickboxin si MMA.

„Sa spui despre asta ca e "motociclist", cand vezi cu ce se ocupa si carte de vizita are, e ca si cum ai spune ca un fotbalist la Steaua este automobilist pentru ca sofeaza un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost si nu voi fi niciodata. Altfel, totul ok. Ne vedem maine la emisiune de la 21.00 la 24.00. P.S. Sa spui cum "am fost lesinat minute bune" este fake news: nu te lasa doctorul sa te ridici pana nu ti fac teste. N-am facut deloc caz de meciul asta inainte, n-o sa fac nici dupa”, a scris Mircea Badea pe retelele de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img