vineri, 19 aprilie, 2024

Mircea Diaconu, mesaj DUREROS in PE: A zambit cinic, ca o victorie personala

Distribuie:

Publicat:

Parlamentul European a inceput dezbaterea, in sesiune plenara, situatia democratiei, a statului de drept si a justitiei in Romania, in urma unei solicitari venite din partea grupului PPE, prin vocea liderului Manfred Weber.

Mircea Diaconu a facut o declaratie in Parlamentul European prin care a atras atentia ca votul popular nu este respectat.

Dupa doi ani, procurorul care ma ancheta mi-a zis: ‘domnule Diaconu, nu am gasit niciun prejudiciu, dar va trimit in judecata’. Cred ca a si zambit cinic, ca un fel de victorie personala. M-a trimis in judecata cerand pentru mine doi ani de inchisoare cu executare. Am fost achitat dupa alti doi ani. Nu vreau sa vorbesc despre anii mei de chin si de cat am pierdut si de cat am imbatranit. In Romania este o enorma problema, dar nu unde o discutati si unde o vedeti unii dintre dumneavoastra, ci in faptul ca votul popular este modificat, furat si aruncat la cos prin alte metode decat cele democratice. Lasati Romania sa-si gaseasca calea singura, are toate institutiile la indemana! In Romania este democratie”a zis europarlamentarul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img