sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Mircea N. Stoian o demoleaza pe Marina Almasan! “O prezenta neplacuta prin aroganta si infatuare! A revoltat pe multi cu o declaratie”

Distribuie:

Publicat:

Mircea N Stoian a facut o cronica a celui mai important eveniment de fite al saptamanii trecute

Joi seara, in luxosul centru de evenimente Ambasad Or multe dintrevedetele autohtone s-au strans la un pahar de vin sau apa plata, pentru cele care au venit cu masina sa culeaga premii pentru excelenta in domeniul lor de activitate.

Cum presa e plina de informatii referitoare le ce premiu cui a fost dat am sa scriu ce nu s-a vazut. Ilie Nastase, jovial ca de obicei si cu vorbele  la el, s-a intretinut discret cu Anamaria Prodan cu care a stat la masa, eleganta si cu vorbele la ea. Singura impresara din Romania care pastoreste un ciopor de fotbalisti a zambit decent la cei care au intrebat-o de sanatate si ce mai face consortul din dotare.

O prezenta neplacuta prin aroganta si infatuare a fost Marina Almasan, care a revoltat pe multi declarand textual ”cui nu-i place varsta mea, sa n-o apuce”. Afirmatia care a cam revoltat tineretul si a jignit pe cei care au depasit cu ani buni varsta doamnei care inca se mai crede buricul TVR.

O prezenta placuta a fost Eduard Irimia fostul promotor de sporturi Full contact care s-a reprofilat fiind singurul roman care a reusit sa se impuna in ultima vreme ca producator la Hollywood. Edy va aduce in decembrie ultimul film al Lui Sylvester Stallone, a carui premeira europeana va avea loc la Bucuresti, in  noiembrie sau decembrie In rest, mancare buna, vinuri de Samburesti si la vara cald.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img