sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Mirel Radoi nu se poate inscrie la scoala de antrenori pentru ca nu are Bac-ul luat

Distribuie:

Publicat:

Mirel Radoi nu s-a inscris la sesiunea de toamna a examenului de bacalaureat si acest lucru ii va afecta cariera. El nu poate urma cursurile unei scoli de antrenori pana nu ia Bac-ul, informeaza digisport.ro.

La inceputul lunii iulie, Radoi a sustinut la UCECOM Spiru Haret probele orale la Limba si literatura romana si la Limba engleza si examenul la Competente digitale. El a trecut toate cele trei probe, dar nu a continuat si cu probele scrise din cauza programului de pregatire al Stelei si era hotarat sa le sustina la sesiunea din aceasta toamna. Doar ca nu s-a inscris tot din cauza programului de la echipa.

Daca pentru sustinerea probei de Limba si literatura romana nu era vreo problema, pentru ca se desfasura luni, la Matematica si la Georgrafie trebuia sa se prezinte miercuri si vineri, adica atunci cand se va afla cu Steaua in Norvegia, pentru returul cu Rosenborg.

In aceste conditii, Mirel Radoi, 34 de ani, nu va putea incepe nicio scoala de antrenori, indiferent de ce nivel, pentru ca nu are studiile medii incheiate cu obtinerea Bacalaureatului. Urmatoarea sesiune in care fostul international va putea da examen este vara anului 2016.

UEFA i-a interzis lui Mirel Radoi sa stea pe banca tehnica la meciurile internationale. Ulterior, FRF a introdus in regulament obligativitatea ca in LIga 1 indicatiile de pe banca sa fie transmise doar de unul dintre antrenori, adica de principal, secund sau antrenor cu portarii. Iar Radoi este director sportiv.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img