miercuri, 24 aprilie, 2024

Miss & Mister Boboc la Colegiul National Cuza-Voda din Husi – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

Denisa Ionel, din clasa a IX‑a (matematica-informatica) si David Filip din clasa a IX‑a (matematica‑informatica) au devenit Miss si Mister Boboc al Colegiului National Cuza-Voda din municipiul Husi, pe baza notelor acordate de juriu. In urma votului electronic, boboaca Karina Tonigaru a fost desemnata ca fiind MISS POPULARITATE, un titlu care in ultimii ani a devenit mai important poate decat locul 1. Premierea s-a facut sub atenta suraveghere a directoarei Manuela Iacob, mereu alaturi de elevii care doresc sa se afirme si care se implica active in toate activitatile elevilor sai.

La fel de desavarsiti in tinuta, atitudine si prestanta au fost si toti ceilalti boboci care s-au inscris in concurs: Prima Echipa – Karina Tonigaru (Mi) si Alexandru Tiganasu (Mi) A doua echipa – Ruxandra Costin (Sn1) si Cezar Andrei (Mi) A treia echipa – Andra Strambu (Sn2) si George Catanescu (Sn2) A patra echipa – Alexia Frumusanu (Sn3) si Stefan Truchina (Sn2) A cincea echipa – Miruna Ripanu (Sn1) si Vlad Iftene (Filo 1) A sasea echipa – Luciana Musteata (Filo 1) si Vlad Tartian (Sn3) A saptea echipa – Ana Nicolau (Sn1) si David Filip (Mi) A opta echipa – Denisa Ionel (Mi) si Theodor Branici (Mi) Debutul spectacolului‑concurs s-a desfasurat cu un dans pe care l-au prezentat toti cei care s-au ocupat de organizarea MISS BOBOC 2019 – Colegiul National “Cuza-Voda” Husi.

A urmat prezentarea perechilor concurente, discursurile si bineinteles, proba de indemnare si talent care nu poate fi descrisa de cat prin: frumusete, eleganta, naturalete si multa repetitive pentru reusita. Tema din acest an a fost Game Of Trohnes iar timpul de pregatire a acestui eveniment a fost de 1 luna de zile. Toti participanti din acest an au reusit sa impresioneze in permanenta prin prezenta de spirit, tinuta si umor. Karina Tonigaru a fost amabila si ne-a povestit in cateva randuri ce inseamna pregatirea pentru un astfel de spectacol-concurs si cum se simte un concurent dincolo de aparente

 "Este o experienta foarte frumoasa in care se leaga multe prietenii, unde iti poti etala talentele si unde incerci sa dai tot ce poti ca sa castigi. O luna plina de nerabdare. In acest timp, sutele de intrebari chiar te bantuie…” Oare o sa castig?”, “Cine va castiga?”, “Daca pierd?”, “Daca gresesc la probe?”, “Daca nu o sa ma descurc?”. Este normal. Eu sunt o persoana destul de emotiva, insa emotiile le am simtit doar la prezentare, aceasta fiind prima proba.

Din punctul meu de vedere, aici nu este vorba doar despre castigarea coroanei, ci si despre ideea de a castiga experienta unei intreceri in gandire, talent si originalitate (asa cum am mentionat si in discursul meu).De castigat, m-am asteptat sa castig un premiu, nu neaparat titlul de Miss Popularitate. Momentul in care am fost numita pentru acest loc, a fost unul de mandrie. Asa ceva nu se poate uita. Pe baza a tot ceea ce am trait in ultima luna, sfatuiesc urmatoarele bobocite sa se inscrie la aceasta competitie. Nu uitati, distrati-va!" declara Karina pentru bzv.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img