vineri, 19 aprilie, 2024

MISTER rezolvat: Ce avea KOVESI pe mana in poza in care statea alaturi de Liviu DRAGNEA!

Distribuie:

Publicat:

Victor Ponta a prezentat joi o noua fotografie care arata relatiaextrem de apropriata dintre Liviu Dragnea si ceea ce acum numeste "statul paralel".

In aceasta imagine, langa Liviu Dragnea sta Laura Codruta Kovesi. O banda rosie care apare pe mana fostei sefe DNA a ridicat imediat numeroase semne de intrebare in mediul online.

Aceasta este o banda kinesiologica ce se foloseste pentru sufera de anomalii functionale la nivel muscular, articular si/sau ligamentar, conform siteurilor de specialitate.

In acest sens, reamintim un episod povestit de Dan Andronic in care jurnalistul povestea cum Liviu Dragnea tot atingea "ghipsul lui Kovesi" la o intalnire privata de la SRI.

„Ziua lui Florian Coldea. Sau a lui George Maior. Locatia binecunoscuta: K2.

Laura Codruta Kovesi, sefa DNA, avea mana in ghips. Canapeaua din stanga, cum treci de holul de intrare, in sala principala. Acolo au stat cateva zeci de minute Liviu Dragnea si sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Din cand in cand, el ii atingea ghipsul. Ne mutam in sala principala. Acolo se afla si Sebastian Ghita. Tocmai daduse un interviu la EvZ. Kovesi, ghidusa sau suparata, il ameninta pe deputatul PSD cu mana in ghips", povestea Dan Andronic.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img