vineri, 19 aprilie, 2024

Moise Kean isi negociaza prelungirea contractului cu Juventus

Distribuie:

Publicat:

Moise Kean (19 ani) mai are contract cu Juventus Torino până la finalul sezonului următor, dar echipa care şi-a trecut în palmares recent titlul cu numărul 37, este gata să prelungească înteţelegerea potrivit mediafax.

Oficialii bianconerilor sunt gata să-i ofere acestuia un salariu aproape de patru ori mai mare. Atacantul italian de origine ivoriană câştigă în prezent 555.000 de euro pe sezon, iar campioana Italiei i-a propus un contract de pe urma căruia ar urma să încaseze două milioane de euro pe sezon.

Potrivit publicaţiei Tuttosport, impresarul lui Kean, celebrul Mino Raiola, urmează să negocieze noul contract al jucătorului cu două dintre legendele clubului din Torino, Pavel Nedved (46 de ani) şi Fabio Paratici (46 de ani).

Fotbalistul născut la Vercelli a fost junior la rivala lui Juventus, FC Torino, iar din 2011 s-a transferat la academia bianconerilor. În 2017, acesta a fost promovat la prima echipă a acestora, iar în sezonul 2017-2018, a jucat pentru Hellas Verona sub formă de împrumut.

Şapte goluri şi o pasă decisivă în 13 partide sunt cifrele lui Kean în acest sezon pentru Juventus, în toate competiţiile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img