vineri, 19 aprilie, 2024

Moldovean cu pasaport romanesc sparge o locuinta in Anglia. Le-a spus politistilor ca avea nevoie la toaleta

Distribuie:

Publicat:

Adrian Brasovan, in varsta de 25 de ani, a fost condamnat la opt luni pentru o sparge data la o locuinta din Wisbech, Cambridgeshire, pe 7 octombrie 2017. Brasovan, cu dubla cetatenie romana si moldoveneasca, a intrat pe proprietate printr-o usa laterala deblocata. El s-a furisat in casa la primele ore ale diminetii si a furat un laptop si un telefon mobil, potrivit Wisbech Standard.

Proprietara, Ruwini Ranasinghe, s-a trezit si l-a gasit pe roman in picioare, in dormitorul sau, in jurul orei 3.40, inainte ca intrusul sa incerce sa fuga. Ea si-a trezit sotul, pe Nuwan Cooray, care pornit in urmarirea spargatorului. Acesta intrase in baie, gresind drumul spre iesire, de unde nu a mai avut pe unde sa iasa.

Proprietarul l-a prins pe Brasovan si l-a imobilizat la pamant pana a sosit politia. Romanul a fost arestat imediat.

Ambele obiecte furate au fost gasite asupra spargatorului. Acesta le-a spus politistilor ca era beat si intrase in casa in cautarea unei toalete si a negat ca s-ar fi atins de bunurile din casa.

Brasovan este din Republica Moldova si are dubla cetatenie romana si moldoveneasca.

Aparatorul infractorului a spus ca acesta nu are antecedente si ca a fost un student model in Moldova. „A absolvit Universitatea de Stat din Moldova, cea mai buna din tara. Este un om inteligent care a venit in Marea Britanie pentru studii si pentru a lucra la culesul fructelor si in fabrici, inainte de a se intoarce in Moldova”, a spus avocatul. Acesta a mai spus ca Brasovan era confuz atunci cand a intrat in casa. In cele din urma, moldoveanul a pledat vinovat la acuzatiile ce i s-au adus. Judecatorul l-a condamnat la opt luni de inchisoare.

„Imi este mila ca un tanar ca tine, harnic si inteligent, a ajuns in Anglia in instanta de judecata”, a spus judecatorul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img