sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Monica Gabor a impartasit cu toata lumea anuntul trist: “La revedere, frumoasa mea!”

Distribuie:

Publicat:

Irina Columbeanu a petrecut Sarbatorile de Iarna in Statele Unite ale Americii, la mama sa, Monica Gabor.

Irina a petrecut timp in compania celei care i-a dat viata, dar si de fratele sau vitreg Anthony, alaturi de care a filmat si cateva clipuri pentru canalul sau de Youtube.

Din pacate, a venit acum momentul ca Irina sa se desparta de mama sa si sa revina in tara.

Monica a facut anuntul pe contul sau de socializare, unde a postat si un mesaj emotionant din care se vede cat de mult isi iubeste fiica.

“La revedere, frumoasa mea! Sa ne revedem cu bine cat mai curand!

Chiar daca distanta ne desparte, suntem aproape una de alta cu inima”, a scris Monica Gabor, pe contul personal de socializare, alaturi de o fotografie cu ea si fiica ei.

Desi locuieste la mii de kilometri distanta de mama ei, Irina Columbeanu este foarte atasata de Monica Gabor. Fata lui Irinel Columbeanu nu scapa nicio ocazie de a-si exprima iubirea fata de cea care i-a dat viata.

Monica se afla in Statele Unite ale Americii alaturi de iubitul ei milionar chinez, Mr.Pink, iar Irina a ramas in grija tatalui sau in Romania.

Ea se intelege de minune cu Irinel Columbeanu, dar isi iubeste mult si mama.

Aceasta a postat o fotografie pe Instagram in care cele doua, Monica si Irina, isi zambesc, in timp ce mama iti tine fetita in brate.

”Mereu mama mea, pentru totodeauna prietena mea”, a scris Irina Columbeanu, alaturi de imaginea respectiva.

rinel Columbeanu este foarte fericit! Omul de afaceri a petrecut Craciunul in compania fetitei sale, Irina, si a fostei sotii, Monica, la Los Angeles.

Irinel Columbeanu a postat pe pagina personala de Facebook un mesaj in care le impartaseste prietenilor lui virtuali impresii din vacanta petrecuta in State.

“Buna dimineata si in acelasi timp buna seara!

Exista o singura posibilitate ca acest salut paradoxal sa fie valabil, si anume existenta unei diferente sensibile de fus orar intre acasa si locul unde eu acum ma aflu, respectiv de 10 ore (in urma) intre Bucuresti si Los Angeles.

Fiica mea este acum cand va scriu cu mama ei pe o partie de schi in muntii Sierra Nevada, iar eu ma aflu langa intrarea in campusul UCLA (University of California at Los Angeles).

Ascult clopotul bisericii de-aici si reflectez la cat de brusc ne-au schimbat viata ideile novatoare aici nascute.

Si la cat de indispensabil este, oricine si de oriunde-am fi, sa reusim sa tinem cu orice pret pasul cu noul, ce nu iarta pe nimeni si este intr-o continua, accelerata si universala expansiune, invatand din orice sursa posibila si nu numai PE dar chiar si DE LA copiii nostri.

Altfel ramanem de caruta (pana si sistemul monetar, banii si modul de transfer si prezervare al valorii sunt pe cale sa se schimbe din temelii, radical, brusc si complet…)

Tin ca pe aceasta cale sa urez tuturor celor carora aceasta postare va ajunge sa le pice sub ochi, sa sarbatoreasca cu fericire in suflet Craciunul si Anul Nou

Sa dea la spate necazurile din anul ce e pe terminate si sa priveasca cu optimism, determinare si drept in ochi anul ce va sa vina.

Lupta de-abia incepe si cu siguranta vom invinge!!!

Los Angeles, 26.12.2017, 11:55,

Irinel Columbeanu”, este mesajul transmis de Irinel Columbeanu din SUA, unde a petrecut Craciunul impreuna cu fiica lui, Irina, si fosta lui sotie, Monica Gabor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img