sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Monica Gabor, ofertata sa o inlocuiasca pe Mihaela Radulescu la TV: “In discutii…”

Distribuie:

Publicat:

La aproape 10 ani de la divortul de Irinel Columbeanu, Monica Gabor a facut dezvaluiri surprinzatoare despre viata dinainte de separarea de afaceristul de la Izvorani, dar si despre faptul ca a fost ofertata sa o inlocuiasca pe Mihaela Radulescu la o emisiune TV.

Monica Gabor, ofertata sa o inlocuiasca pe Mihaela Radulescu la TV

Interviului oferit zilele trecute de Monica Gabor jurnalistilor de la okmagazine.ro a fost filmat chiar in conacul in care locuieste in Los Angeles impreuna cu miliardarul chinez Mr. Pink. Frumoasa romanca a marturisit ca e mandra pentru alegerea facuta in urma cu aproape un deceniu, respectiv aceea de a pleca din tara natala. Toate astea desi, ea era in discutii cu sefii de la Antena 1 ca sa modereze emisiunea “Duminica in familie”, in locul Mihaelei Radulescu – jurata de la “Romanii au talent” decisese sa se mute in Monaco.

In timp ce se gandea daca sa accepteprovocarea de a intra in lumea televiziunii, Monica Gabor planuia in secret, conform marturiilor sale, sa se mute in America impreuna cu fiica, fostul sot, Irinel Columbeanu, si mama ei. Viata a avut insa alte planuri pentru ea, insa, tot a reusit sa ajunga pe taramul fagaduintei.

“Sunt mandra de mine, pentru ca am avut curajul sa plec din Romania intr-un moment in care aveam toate sansele din lume. Chiar inainte sa plec eram in discutii cu Antena 1 sa prezint emisiunea «Duminica in familie», pentru ca Mihaela Radulescu se mutase la Monaco. Si eu trebuia sa fiu urmatoarea care sa prezinte «Duminica in familie». Dar eu, intre timp, in mod secret, cu tatal Irinei si cu Irina, si cu mama, ne faceam planuri sa ne mutam in America.

Pentru ca voiam sa opresc viata pe care o aveam, pentru ca nu mai eram fericita, pentru ca cred, personal, ca nu-s facuta sa fiu persoana publica, pentru ca atunci cand esti persoana publica nu se scriu doar lucruri pozitive si sunt foarte sensibila si ma afecteaza. Pentru mine, daca vrei sa faci o schimbare, o faci ca lumea, te muti in alta tara, de exemplu. Eu am renuntat la viata mea de acolo si multa lume nu a inteles de ce, mai ales prietenii mei de acolo…

Presiunea era atat de mare, incat credeam ca nu o sa mai rezista foarte mult… Mr. Pink este o persoana care este respectata, dar totusi nu suntem cunoscuti si lumea nu ne recunoaste pe strada. Toti care ne recunosc sunt prieteni cu noi, nu suntem… Putem sa mergem la un supermarket si nimeni nu ne baga in seama, suntem ok. Nu ne streseaza.”, a povestit Monica Gabor in interviul video acordat pentru okmagazine.ro.

In prezent, Mihaela Radulescu face parte din juriul de la “Romanii au talent” alaturi de Florin Calinescu, Andra si Andi Moisescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img